Windborne za free (giveaway)

W poniższym linku możecie nabyć klucz do w/w gry za free.

Kod wpisujecie na steam.

http://www.gamepedia...ew-key-giveaway

Nazwałbym tą grę klonem Minecrafta.

Dzięki, dziś już trochę za późno dla mnie, ale jutro z chęcią przysiądę na chwilę~ ; )

Podziękował ślicznie

Dzięki ^^.

Jestem ciekaw czy choć trochę będzie takiego klimatu w tej grze:

windborneconceptnight_00.jpg

Rowniez sie zalapalem, dzieki wielkie.

Próbowałem odpalić, ale niestety [*]. Najpierw były crashe, potem o 3:15 był update, brak crashy, ale nadal nie mogę się dostać do gry, freezuje się obraz. Tak czy inaczej dzięki. ;D

Próbowałem odpalić, ale niestety [*]. Najpierw były crashe, potem o 3:15 był update, brak crashy, ale nadal nie mogę się dostać do gry, freezuje się obraz. Tak czy inaczej dzięki. ;D

Aktualnie mają jakieś problemy, gra wchodzi do menu, słychać dźwięk, a potem crash, ale pracują już nad tym, do wieczora powinno wszystko lecieć normalnie.

EDIT: Już wszystko działa jak należy.

Dzięki ;)

Próbował ktoś odpalić na systemie Windows XP?Po ustawieniu rozdzielczości i uruchomieniu nic się nie dzieje ;/.Dzięki za grę.

Bardzo dziwna gierka. Pogramy zobaczymy.

Dziękuję autorze posta za link + leci dla Ciebie.

Ja również dziękuję, pobrałam kluczyk wczoraj :)

Już wziąłem thx :)

No, zobaczmy z czym to to się je. Dzięki za klucz ;)

Nawet ciekawie wygląda...

Jest gdzieś jakiś download, czy w ogóle już można w to grać? Bo nigdzie nie widzę opcji rejestracji czy czegokolwiek na stronie Hidden Path.

@up

Klucz wpisuje się na Steam, i tak, można grać, chociaż to ciągle alpha więc nadal są problemy.

Mam problem aktywowałem kluczyk(za info dziękuje) i nigdzie nie mam tej gry, ani w bibliotece ani nigdzie.Gdzie ją znaleźć?

Ok problem rozwiązany wskoczyło :)

dzięki ! sprawdźmy co gra oferuję

@2up Mam to samo , próbuję jeszcze raz wpisać a tu mi wyskakuje ,że już tą grę mam , gdy jej akurat nie widzę ._.

Zrestartowałem komputer i teraz już mam tą grę w bibliotece :D

Dzięki.