W poniższym linku możecie nabyć klucz do w/w gry za free.
Kod wpisujecie na steam.
http://www.gamepedia...ew-key-giveaway
Nazwałbym tą grę klonem Minecrafta.
W poniższym linku możecie nabyć klucz do w/w gry za free.
Kod wpisujecie na steam.
http://www.gamepedia...ew-key-giveaway
Nazwałbym tą grę klonem Minecrafta.
Dzięki, dziś już trochę za późno dla mnie, ale jutro z chęcią przysiądę na chwilę~ ; )
Podziękował ślicznie
Dzięki ^^.
Jestem ciekaw czy choć trochę będzie takiego klimatu w tej grze:
Rowniez sie zalapalem, dzieki wielkie.
Próbowałem odpalić, ale niestety [*]. Najpierw były crashe, potem o 3:15 był update, brak crashy, ale nadal nie mogę się dostać do gry, freezuje się obraz. Tak czy inaczej dzięki. ;D
Próbowałem odpalić, ale niestety [*]. Najpierw były crashe, potem o 3:15 był update, brak crashy, ale nadal nie mogę się dostać do gry, freezuje się obraz. Tak czy inaczej dzięki. ;D
Aktualnie mają jakieś problemy, gra wchodzi do menu, słychać dźwięk, a potem crash, ale pracują już nad tym, do wieczora powinno wszystko lecieć normalnie.
EDIT: Już wszystko działa jak należy.
Dzięki
Próbował ktoś odpalić na systemie Windows XP?Po ustawieniu rozdzielczości i uruchomieniu nic się nie dzieje ;/.Dzięki za grę.
Bardzo dziwna gierka. Pogramy zobaczymy.
Dziękuję autorze posta za link + leci dla Ciebie.
Ja również dziękuję, pobrałam kluczyk wczoraj
Już wziąłem thx
No, zobaczmy z czym to to się je. Dzięki za klucz
Nawet ciekawie wygląda...
Jest gdzieś jakiś download, czy w ogóle już można w to grać? Bo nigdzie nie widzę opcji rejestracji czy czegokolwiek na stronie Hidden Path.
@up
Klucz wpisuje się na Steam, i tak, można grać, chociaż to ciągle alpha więc nadal są problemy.
Mam problem aktywowałem kluczyk(za info dziękuje) i nigdzie nie mam tej gry, ani w bibliotece ani nigdzie.Gdzie ją znaleźć?
Ok problem rozwiązany wskoczyło
dzięki ! sprawdźmy co gra oferuję
@2up Mam to samo , próbuję jeszcze raz wpisać a tu mi wyskakuje ,że już tą grę mam , gdy jej akurat nie widzę ._.
Zrestartowałem komputer i teraz już mam tą grę w bibliotece
Dzięki.