Witam, orientuje się ktoś, czy klucz zakupiony do systemu w wersji OEM jest w pełni legalny dla domowego użytkownika? chodzi mi mniej więcej o taki klucz z takiej przykładowo aukcji z allegro. >>link<< Nie bardzo mi się widzi wydawać 500 monet na system dlatego chciałbym zainwestować w wersję OEM oraz po prostu nigdzie indziej nie zamierzam instalować dziesiątki, więc ta wersja by mi w pełni wystarczyła. Pozdrawiam.
Windows 10 OEM pytanie
Ten klucz uprawnia do legalnego korzystania z windowsa w taki sam sposób jak "witaminki" z torrentów. Jeżeli masz jakieś wątpliwości możesz skontaktować sie z ms, a oni na 100% stwierdzą, że te kluczyki nie są do końca legalne.
Wejdź na tę stronę gdzie na 100% legalnie jest sprzedawana wersja OEM i sam sobie odpowiedz na pytanie jakim cudem udaje mu się zbić cenę 17x.
Jak wiadomo jest to jedna wielka ściema i na to samo ci wyjdzie jak użyjesz jakiegoś ksm legalizatoa czy coś w tym stylu(jednak będziesz miał kasę w kieszeni).
Witam, orientuje się ktoś, czy klucz zakupiony do systemu w wersji OEM jest w pełni legalny dla domowego użytkownika? chodzi mi mniej więcej o taki klucz z takiej przykładowo aukcji z allegro. >>link<< Nie bardzo mi się widzi wydawać 500 monet na system dlatego chciałbym zainwestować w wersję OEM oraz po prostu nigdzie indziej nie zamierzam instalować dziesiątki, więc ta wersja by mi w pełni wystarczyła. Pozdrawiam.