Okazuje się że Windows 10 na moim komputerze wywala internet co 1,2 lub 3 minuty, wiele o tym czytałem i okazało się że problem występuje od Windows 8.1. Liczę że ktoś tutaj zna rozwiązanie tego problemu. A, i jak coś, wiecie jak napisać do Microsoftu? Mi tylko się wyświetla "nasz Help Desk ma odpowiedź na każde pytanie i jest w nim napisane jak naprawić każdy bląd!" ...ale nie mój... Podali tylko adres do wysyłania listów tradycyjnych.
Windows 10 wywala internet
Pomóżcie
Za double post będzie kara. Co do neta. Podaj typ swojego łącza, nazwę karty sieciowej i to jakie masz do niej wgrane sterowniki. Uprzedzam, że jeżeli masz internet radiowy to w 99% przypadków winny jest dostawca, a nie sprzęt czy użytkownik. Pozdro.
Radinyn zamiast bawić się na forum o gierkach polecam forum windowsowe tam eksperci są od pomocy a nie amtorszczyzna
Alicja podaj link do jakiegoś
OGHR3N
Karta sieciowa: SAGEM Wi-Fi 11g USB adapter Driver for Hewlett-Packard - HP Compaq dc7100 CMT(PQ726UC) working on Microsoft Windows XP Professionnel
Sterowniki najnowsze
Mam Wi-Fi
(próbowałem już zmieniać sterowniki)
Jestem pewien że to problem z Windowsem, przeczytalem o tym tone forów.
working on Microsoft Windows XP Professionnel
sam podales odpowiedz dziala tylko na win xp
musisz adapter zmienic
working on Microsoft Windows XP Professionnelsam podales odpowiedz dziala tylko na win xp musisz adapter zmienic
Yyyyyyy, nie prawda, działało też na 7
Sorry ale tak po prostu nie mogę sobie zmienić adaptera
Alicja, nie mam ochoty na trollowanie ale niech ci będzie.
Nie nazwała bym tego trolowaniem ale pytasz się na forum nastawione na pomoc w grach komputerowych,i pytasz dlaczego wywala Ci internet w systemie który dopiero wyszedł 12 dni temu jak by kto kolwiek z tu będących conajmniej pracował w microsofcie i miał pojęcie co się dzieje akurat z Twoim kompem. Nie spodziewaj się innej odpowiedzi tylko udaj się na forum microsoftu podaj dane komputera drivery itd i będziesz wiedział a jeśli forum jest po angielsku to google translate .
Wystarczy, że zainstalujesz sterowniki do karty sieciowej. Miałem taki sam problem na laptopie na win 8.1
PS. Jeśli nie wiecie o co chodzi, wstrzymajcie się i nie piszcie bzdurnych postów.
Sparki podaj link do jakiegoś bo żaden mi nie idzie.
Tylko net pada doszczętnie.
Okazuje się że Windows 10 na moim komputerze wywala internet co 1,2 lub 3 minuty, wiele o tym czytałem i okazało się że problem występuje od Windows 8.1. Liczę że ktoś tutaj zna rozwiązanie tego problemu. A, i jak coś, wiecie jak napisać do Microsoftu? Mi tylko się wyświetla "nasz Help Desk ma odpowiedź na każde pytanie i jest w nim napisane jak naprawić każdy bląd!" ...ale nie mój... Podali tylko adres do wysyłania listów tradycyjnych.