Windows 10 wywala internet

Okazuje się że Windows 10 na moim komputerze wywala internet co 1,2 lub 3 minuty, wiele o tym czytałem i okazało się że problem występuje od Windows 8.1. Liczę że ktoś tutaj zna rozwiązanie tego problemu. A, i jak coś, wiecie jak napisać do Microsoftu? Mi tylko się wyświetla "nasz Help Desk ma odpowiedź na każde pytanie i jest w nim napisane jak naprawić każdy bląd!" ...ale nie mój... Podali tylko adres do wysyłania listów tradycyjnych. :huh:

Pomóżcie :(

Za double post będzie kara. Co do neta. Podaj typ swojego łącza, nazwę karty sieciowej i to jakie masz do niej wgrane sterowniki. Uprzedzam, że jeżeli masz internet radiowy to w 99% przypadków winny jest dostawca, a nie sprzęt czy użytkownik. Pozdro.

Radinyn zamiast bawić się na forum o gierkach polecam forum windowsowe tam eksperci są od pomocy a nie amtorszczyzna :)

Alicja podaj link do jakiegoś

OGHR3N

Karta sieciowa: SAGEM Wi-Fi 11g USB adapter Driver for Hewlett-Packard - HP Compaq dc7100 CMT(PQ726UC) working on Microsoft Windows XP Professionnel

Sterowniki najnowsze

Mam Wi-Fi

(próbowałem już zmieniać sterowniki)

Jestem pewien że to problem z Windowsem, przeczytalem o tym tone forów.

working on Microsoft Windows XP Professionnel

sam podales odpowiedz :P dziala tylko na win xp

musisz adapter zmienic

working on Microsoft Windows XP Professionnelsam podales odpowiedz dziala tylko na win xp musisz adapter zmienic

Yyyyyyy, nie prawda, działało też na 7 :P

Sorry ale tak po prostu nie mogę sobie zmienić adaptera :P

proszę bardzo http://lmgtfy.com/?q=windows+10+wywala+internet

Alicja, nie mam ochoty na trollowanie ale niech ci będzie.

Nie nazwała bym tego trolowaniem ale pytasz się na forum nastawione na pomoc w grach komputerowych,i pytasz dlaczego wywala Ci internet w systemie który dopiero wyszedł 12 dni temu jak by kto kolwiek z tu będących conajmniej pracował w microsofcie i miał pojęcie co się dzieje akurat z Twoim kompem. Nie spodziewaj się innej odpowiedzi tylko udaj się na forum microsoftu podaj dane komputera drivery itd i będziesz wiedział a jeśli forum jest po angielsku to google translate .

Wystarczy, że zainstalujesz sterowniki do karty sieciowej. Miałem taki sam problem na laptopie na win 8.1

PS. Jeśli nie wiecie o co chodzi, wstrzymajcie się i nie piszcie bzdurnych postów.

Sparki podaj link do jakiegoś bo żaden mi nie idzie. :P

Tylko net pada doszczętnie.

Okazuje się że Windows 10 na moim komputerze wywala internet co 1,2 lub 3 minuty, wiele o tym czytałem i okazało się że problem występuje od Windows 8.1. Liczę że ktoś tutaj zna rozwiązanie tego problemu. A, i jak coś, wiecie jak napisać do Microsoftu? Mi tylko się wyświetla "nasz Help Desk ma odpowiedź na każde pytanie i jest w nim napisane jak naprawić każdy bląd!" ...ale nie mój... Podali tylko adres do wysyłania listów tradycyjnych. :huh: