Witam, dziś sobie kupiłem gierke napoleon total war, ale mam problem z zainstalowaniem dlaczego? Wkładam płyte jest ok i brak autoodtwarzania, gdy wchodzę w mój komputer i klikam na dysk gdzie mam włożoną płytę z grą to wchodzi mi w te wszystkie pliki a tam brak autorun.exe np zeby to jakoś zacząć instalować więc jak to mam inaczej zainstalować proszę o szybką pomoc.
Windows 7, 64bit brak autoodtwarzania
Mój komputer i kliknij na płyte prawym przyciskiem myszy i masz "Zainstaluj lub uruchom program z nośnika". A i jeszcze jedno tylko z tą grą tak masz?
Odpal Setup.exe i kłamiesz że masz oryginała bo oryginały mają autoruny.
Dobra problem rozwiązany :)QQi jest to gra z wersją steamową, Ja popełniłem błąd ponieważ trzeba było odpalić plik setup.exe a ja myślałem że to instaluje steama bo w miniaturce było zdjęcie steama czy jak to nazwać I posiadam orginała kupiłem w empiku za 59.99zł jak nie wierzysz mogę zrobić zdjęcie
Spoko, nie chodzi tutaj o jakieś udowadnianie sobie. Swoją drogo skoro kupiłeś wersję Steam, da rade odpalić bez Steama ?
Witam, dziś sobie kupiłem gierke napoleon total war, ale mam problem z zainstalowaniem dlaczego? Wkładam płyte jest ok i brak autoodtwarzania, gdy wchodzę w mój komputer i klikam na dysk gdzie mam włożoną płytę z grą to wchodzi mi w te wszystkie pliki a tam brak autorun.exe np zeby to jakoś zacząć instalować więc jak to mam inaczej zainstalować proszę o szybką pomoc.