Windows 8 do pobrania

Witam

Wie ktoś skąd mogę ściągnąć Windowsa 8 od razu edycja bez tych wkurzających okienek oraz z ustawieniami przyśpieszającymi dyski ssd? :)

z winclub

Rozumiem że klucz do systemu posiadasz?

Chcesz po prostu mieć już gotowe, to co możesz samemu zrobić (startisback czy jakoś tak)?

czy raczej interesuje cię pewna modyfikacja, która poprawia wydajność systemu?

Przecież napisał, że chodzi mu o Windowsa 8.1 który ma już wgrany start is back (pasek startu z w7). Do tego taki zmodyfikowany system posiada już ssd tweaker.

W sumie nie wiem po co ci nowy system, bo to wszystko można zrobić samemu w 5 minut, ale na winclub wszystko znajdziesz.

Ja miałem ten i moim zdaniem jest, to najlepsza modyfikacja w8.1

http://winclub.pl/topic/526-81-x64-pro-rev1/

A resztę znajdziesz tutaj

http://winclub.pl/forum/31-modyfikacje-windows-81/

Tak czy siak masz 30 dni na aktywacje, a jak to zrobisz, to już zależy od ciebie heheh ;)

@down

Modyfikacje z winclub również robią Polacy :P

A ja polecam polskie modyfikacje :D

Więcej na ten temat tutaj - klik

P.S. Sam testowałem każdą, natomiast aktualnie korzystam z wersji GAME.

Ma to czego szukasz, wszystko w instalatorze.

Właśnie, pytanie przy okazji tematu. Czy Windows 8 mogę pobrać z dowolnej strony tak samo jak w przypadku Windows 7 kiedy mam oryginalny klucz ?
Nie będzie żadnych problemów, że nie oryginalny system i te sprawy ?
Wiecie te konto microsoft przypisane do Windowsa. Gdzie w Windows 7 jakoś się tego nie obawiałem w przypadku Windows 8.1 nie jest to dla mnie jasne.

Dokładnie, nieistotne skąd masz instalke/obraz.

Co do samego Win 8.1 zaznaczam iż zmienił się sposób "przypisania" samego systemu i teraz jest przypisany pod użytkownika nie pod sprzęt (w teorii) więc na korzyść dla użytkowników.

P.S. Zachęcam do zapoznania się z forum, które podałem powyżej.

Naprawdę warte sprawdzenia modyfikacje, SilenS słucha głosu ludu, więc jest GIT.

Gdyby ktoś miał pytania walić na pw (najlepiej na ITPC) ale może być i tutaj, aczkolwiek mniej tutaj przebywam.

Witam

Wie ktoś skąd mogę ściągnąć Windowsa 8 od razu edycja bez tych wkurzających okienek oraz z ustawieniami przyśpieszającymi dyski ssd? :)