tzn, mogłem napisać że win kupuja ludzie we wszytkich przedziałach wiekowych ale lubie namieszać
Windows 8 prosto z Japonii
japonia to dziwny kraj, tak jak ci oglądacze bajeczek odizolowani od świata xd z wyjątkiem Dragon Balla
japonia to dziwny kraj, tak jak ci oglądacze bajeczek odizolowani od świata xd
Tak jak i bezmyślnie piszący ludzie na tym forum.Czy to, że oglądan anime to znaczy, że jestem odizolowany od świata ? Ehhhh wasza logika jest równa totalnemu 0, a stereotypy jakie tworzycie są jeszcze głupsze.
Ja w dzieciństwie oglądałem na TV 4 czy RTL7 już nawet nie pamiętam Dragon Ball'a i nie uważam żebym był odizolowany od świata
No, ale cóż każdy ma swoje zdanie ^^
Każda skrajność, każdy fanatyzm jest niedobry. W każdą stronę.
Japonia ma inne podejście do świata i niezbyt zdrowe dla osób z zewnątrz jest próba zrozumienia ich. Tak czy siak ameryki nie odkryłeś z tym "windowsem z japonii". U nich takie zabiegi są stosowane na porządku dziennym.
Hah, nie wierze. Tak latwo udalo sie wjechac na fanow chinskich bajeczek dla dzieci.
To jest nawet dosc normalne jak na Japonie. U nich takie cos to nic. 3ak samo jak u nas "polecam, Ewa Wachowicz" czy inne pierdoly.
@Xasarm Chlopie, co z toba ostatnio?
@down Nadal nie lapiecie. Btw ogladalem Hellsinga.
@Azrael. zdenerwować czy nie, ale wkurza mnie sam fakt, że jak lubie np. dubstep albo anime to ludzie to po prostu z nudów to hejtują bo nie mają co robić ze swoim życiem.Nie masz co robić tylko hejtujesz ? To rozbierz się i popilnuj ubrań, zrobisz czyn społeczny oszczędzając swojej głupoty.Mówisz, że to bajeczki dla dzieci ? Polecam w przyszłości puścić twojemu dziecku elfen lied czy chociażby hellsing albo HOTD to zobaczymy czy jest to rzeczywiście dla dzieci.
Bajki dla dzieci, powodzenia
Ajron dobrze to ujął. U nas ludzie jarają się serialami typu: Gra o Tron, Walking Dead a u nich popularne jest anime. Zresztą nie ma co się nad tym rozwodzić, ponieważ różnica między naszymi kulturami jest ogromna.
obadajcie hahaha
kitajcom chyba sufit na łeb się spad