Windows 8 prosto z Japonii

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.neowin.net/images/uploaded/vui3.jpg&imgrefurl=http://www.neowin.net/news/windows-8-retail-boxes-get-wedge-mice-and-mascots-in-japan&h=400&w=400&sz=105&tbnid=9fG2r-Oznxc--M:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__Dw0_VXp3eCyZapmoRW5KihB40E0=&docid=7RB4ZAEfIV60NM&sa=X&ei=ESiaUY6MIsTTsgbJz4CADw&ved=0CDIQ9QEwAA&dur=348

obadajcie hahaha

kitajcom chyba sufit na łeb się spad

Z japoni sa te wszystkie bajki typu naruto, dragon ball, pokemony, digimony to nie ma co sie dziwic ze daja jakąś lalke (pewnie postac jakies nowej bajki) do windowsa. Ogolnie oni maja taką tradycje już gdzie gry to podstawa.

Szkoda ze w polsce tak nie ma tutaj ludzie sa zacofani. A tam zyją 4 fun, no stress i git majonez.

@up Nie mam pojęcia czy to są jaja czy twój idiotyzm ale jak z japoni mogą być chińskie bajki?

Edit: Ahahahhahaa nieźle usunął słówko chińskie i teraz mój post niema sensu.

@2UP Chińskie bajki z Japonii-f*ck LOGIC haha xd.

Gdzie wy tam widzicie słowo "chińskie"? Idioci.

EDIT: Zwłaszcza że chyba nie znacie internetu jeśli dziwi was nazywanie anime "chińskimi bajkami"...

Tez nie rozumiem o co im chodzi.

A wracajac do tematu w Japonii to jest norma, u nas niedawno sie komuna skonczyla wiec ludzie nie przyzwyczajeni.

@2UP Gdybyś troche pomyślał ,,idioto'' to te anime które wymienił są z chin. a on napisał że z Japonii...

@2UP Gdybyś troche pomyślał ,,idioto'' to te anime które wymienił są z chin. a on napisał że z Japonii...

Chyba dobrze napisalem ze z Japonii.

Pokemon - Japonia

Dragon Ball - Japonia

Naruto - Japonia

Wiec nie rozumie o co sie rozchodzi.

Nie chodzi o to :| dalej żeście nie załapali xD

@2 UP

Sorry ale jak czytam twoje wypociny to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Jesteś najgłupszą osobą jaką mogłem spotkać na tym forum.(Wnioskując po twoich wypocinach)

Poprostu na anime mówi się chińskie bajki. W internecie jest to synonim słowa "anime". Już zrozumiałe :P?

Nie jest to krótsze więc pisząc tak ludzie chyba na siłę chcą pokazać swoją pogardę czy coś.

Nie jest to krótsze więc pisząc tak ludzie chyba na siłę chcą pokazać swoją pogardę czy coś.

Albo żeby strollować. Tekst "chińskie bajki" rzucony do takiego statystycznego [młodego - czy to stażem, czy wiekiem] fana anime/mang kończy się pluciem na temat tego że to jest z Japonii, a nie z Chin. Kilka razy takie sytuacje widziałem :)

@kapec09: masz rację, nie rozumiem. Manga DB była japońska, anime było stworzone przez japońskie studio. Oh well...

@topic: faktycznie, umieszczenie czegoś takiego na pudełku z Win8Pro... Nawet nie chcę szukać powodów dla których tak zrobili. :D

Jako ciekawostkę dodam, że w japonii promowano Windowsa siódemkę w podobny sposób. Tylko zamiast bliźniaczek jak to jest w Windows 8, jest jedna panienka. Dla chętnych daję commerciala: https://www.youtube.com/watch?v=jppNmXcw0fY

@2UP Chińskie bajki z Japonii-f*ck LOGIC haha xd.

Po twoich wypowiedziach też bym tego nie skapował, a jeżeli chodzi ci tylko i wyłącznie o ubliżanie anime a nie o twoją głupotę to się potem nie dziw jak ludzie hejtują coś co ty lubisz, ale oni za tym nie przepadają.

@MysleWiecJestem jestem tego samego zdania co ty.Ogółem tam te większość programów na żywo i reklamy są śmieszne :D.

A jeszcze inaczej to nazywają pedalskie bajeczki dla gimbazjeczki.

warn_ico.png
Takiego języka tutaj nie używamy. Salek
A jeszcze inaczej to nazywają pedalskie bajeczki dla gimbazjeczki.

A teraz idź rób lekcje, już późno. Szanuj, to co oglądają, ubierają etc. inni, bo się nie zdziwię jak niedługo Ciebie ktoś wyśmieje za to, że ubierasz dresy. No kurde, kto co lubi, ale nie, bo znajdzie się kilku pseudotrolli, którzy są idiotami bez mózgu i ubliżają. Jak was rodzice wychowują, to ja tego nigdy nie skminię.

Z japoni sa te wszystkie bajki typu naruto, dragon ball, pokemony, digimony to nie ma co sie dziwic ze daja jakąś lalke (pewnie postac jakies nowej bajki) do windowsa. Ogolnie oni maja taką tradycje już gdzie gry to podstawa.Szkoda ze w polsce tak nie ma tutaj ludzie sa zacofani. A tam zyją 4 fun, no stress i git majonez.

Sam jesteś jak ta bajka ~~_~~~

aj ostra dyskusja (za ostra), sam oglądałem to co robił Hayao Miyazaki i niektóre Anime nie są złe, nie toleruje pewnych rodzajów tych animacji, ale nie o to się rozchodzi.

dziwi mnie to że, przecież win nie kupują tylko ludzie w wieku do .... powiedzmy 18 lat, ale też starsi w wieku powiedzmy 18 do śmierci ;] i rysowane lale nie przeszkadzają w sprzedaży.... co kraj to inny marketing, ale bez jaj ostro sie zdziwiłem jak to dzisiaj zobaczyłem

Edit:

pewnie pamiętacie piosenke z reklamy windowsa, moim zdaniem była OK, jak i sama reklama win8 w europie, pasowała do naszych gustów

i teraz jaka jest różnica kulturowa skoro tam Win reklamuje ta lala http://www.google.pl...Q9QEwAA&dur=348 na biurku smartfon z win i tablet, + kokarda na klacie pasująca do nowego interfejsu (kafelków)

wieku do .... powiedzmy 18 lat, ale też starsi w wieku powiedzmy 18 do śmierci ;]

Ile to 18 do śmierci to według ciebie? Bo coś czuje że mamy "inny licznik". :P

P.S. Podoba mi się taki "dystans" w Polsce takie coś by nie przeszło... (no może to troszkę przegięte ale co tam).