Windows Vista

Cóz zwracam się do was kochana społeczności z problemikiem,mianowicie szukam Windows Vista home premium 64 bit chodzi jednak o zwykłą czystą wersje żadnych rebotow srotow i innych g*****enek.Dlaczego?Ponieważ płytkę gdzieś zapodziałem a kod leży nie wykorzystany.A dokładnie szukam :

-Skąd pobrać wyżej wymieniony program.

-Jak zgrać go na płyte.

Cóz zwracam się do was kochana społeczności z problemikiem,mianowicie szukam Windows Vista home premium 64 bit chodzi jednak o zwykłą czystą wersje żadnych rebotow srotow i innych g*****enek.Dlaczego?Ponieważ płytkę gdzieś zapodziałem a kod leży nie wykorzystany.A dokładnie szukam :-Skąd pobrać wyżej wymieniony program.-Jak zgrać go na płyte.

Po pierwsze - lepiej win7

Po drugie - nie pirać....

Po pierwsze - lepiej win7Po drugie - nie pirać....

Po pierwsze napisał, że ma CD-Key'a (zakładam, że oryginalnego) więc nawet jeżeli ściągnie kopię z torenta i normalnie ją zarejestruje to nie będzie piracenie.

Na 100% znajdziesz działającą wersje na www.torrenty.org jednak rejestracja kosztuje 11zł (sms).

Dzwonisz do Microsoftu i przyślą za darmo płytkę instalacyjną :D

Cóz zwracam się do was kochana społeczności z problemikiem,mianowicie szukam Windows Vista home premium 64 bit chodzi jednak o zwykłą czystą wersje żadnych rebotow srotow i innych g*****enek.Dlaczego?Ponieważ płytkę gdzieś zapodziałem a kod leży nie wykorzystany.A dokładnie szukam :

-Skąd pobrać wyżej wymieniony program.

-Jak zgrać go na płyte.