Windows vs Linux

Tak jak w temacie co waszym zdaniem jest lepsze win czy Linux z tego co słyszałem inni narzekają na Linuxa że nie chodzi większość gier są problemy z neostrado po prostu szajs.. Moim skromnym zdaniem Windows jest dobry dla osób które wolo sobie pograć Linux jest raczej dla osób które pracują na co dzień z komputerem ma na przykład większy dostep do jądra systemu niż Windows

A waszym zdaniem co jest lepsze!?

P.S Wybrałem Windows

Ja wybieram Linuxa - bo jest to system na którym chodzi PS3 (bo ja tak ogolnie konsolowcem jestem - PC tylko do MMORPG) poza tym Linux jest za Free - ale większość programów i gier na nim nie działa, na kompie mam oczywiście widowsa

Win, Żaden Linux mi nie pójdzie, ze względu na grafikę, miałem Ubuntu, dobrze służył ale po tym jak kupiłem nowego GForca już nie chodzi, wiesza się, czekam na nową wersje aż będzie patch w którym bedzie chodziło pod mojego GF'a :mrgreen: ale póki co jestem za Windowsem

Ja tam mam windowsa ale dziś ściągnę Linuxa i będę miał Windowsa i Linuxa 8-)

Zaznaczyłem Windows mimo iż go nie lubię. Dlaczego ? Miałem Debiana przez okres około 2 miesięcy i w linuchu nie podobało mi się to, że co bym nie chciał zrobić to trzeba w systemie non stop grzebać, ściągać biblioteki, kompilować, instalować.. a szczerze nie mam do tego głowy i bardzo tego żałuję, ponieważ Linux jest systemem operacyjnym przyszłości.

Pzdr

Słyszałem sporo dobrego na temat Linuksa ale... sam nigdy nie instalowałem żadnego Linuksowatego systemu. Od zawsze jestem userem Windowsa xD Może kiedyś... na razie nie chce mi się w tym wszystkim bawić :)

Tak jak w temacie co waszym zdaniem jest lepsze win czy Linux z tego co słyszałem inni narzekają na Linuxa że nie chodzi większość gier są problemy z neostrado po prostu szajs.. Moim skromnym zdaniem Windows jest dobry dla osób które wolo sobie pograć Linux jest raczej dla osób które pracują na co dzień z komputerem ma na przykład większy dostep do jądra systemu niż Windows

A waszym zdaniem co jest lepsze!?

P.S Wybrałem Windows