Windowst 7 starter

Hello.

Mam zamiar zakupić netbooka z windowst 7 starter (niestety) .

I rodzi się pytanie , czy da się zmienić taki system na windows 7 home premium ?

Tak legalnie itp , czy jakieś problemy będą ?

* wiem , wiem ... ze nie ma wejscia na płyty , ale można zgrać na pendrajwa. :lol:

@UP

Zalezy mi na odpowiedzi .

wszystkie systemu da sie zmienic... ten tez pozdro

Tylko z tego co mi wiadomo to przy uruchamianiu kompa USB są wyłączone więc z pendrivem może być problem.

No to , wiec jak można zainstalować inny system ;/ ?

Legalnie windows 7 starter, nie zmienisz na ultimate, czy premium. Instrukcję instalacjii z pena znajdziesz na internecie. Jest to mocno skomplikowane i więcej z tym zachodu niż to warte. Ja osobiście męczyłem się z tym 2 dni. Trzeba mieć 2 komputer i całą masę cierpliwości, żeby tego netbooka nie rozsypać na kawałki. Możesz też kupić zewnętrzny napęd dvd na usb i tak zainstalwać system, to z kolei sa dodatkowe koszty i jak by nie patrzeć, lepiej już kupić normalnego laptopa z DVD. Wydajność o niebo lepsza i ekran o sensownej przekątnej, na którym "coś widać"

Poewiem tak, jesli sie da zainstalowac, to zainstaluj home, jest wydajniejszy jesli chodzi o gry.

Właśnie chciałbym zainstalować home premium .

;D , może dokupię później zew. dysk .

Hello.

Mam zamiar zakupić netbooka z windowst 7 starter (niestety) .

I rodzi się pytanie , czy da się zmienić taki system na windows 7 home premium ?

Tak legalnie itp , czy jakieś problemy będą ?

* wiem , wiem ... ze nie ma wejscia na płyty , ale można zgrać na pendrajwa. :lol: