WindSlayer2

Witam

Zaczolem grac w WS2,i pomyslalem o zalozeniu polskiej gildi,jednak jak w wiekszosci gier,zalozenie gildi kosztuje,dlatego nie chce wyzucac Golda w bloto,i tu moje pytanie czy sa chetni do pogrania...

Na zalozenie gildi jeszcze zbieram ale juz duzo nie brakuje.

Ps.Moje zdanie na temat gry:no to tak gralem w MS,WonderKing,LaTale,czy Grand Chase,moim zdaniem z tych gier WS2 jest najlepsze [to tylko moie zdanie wiec prosze Mi nie ublizac],osobiscie mam 17 lvl Ninje.Kazdy kto bylby chetny zgrac,niech pisze pod tematem,gildie zaloze dopiero ak bedzie co najmniej 7 chetnych.

wątpię że ktokolwiek będzie chciał dołączyć do gildii 15 latka (oby)

plus dodam to że ta gra jest b.słabo popularna w polsce, dlatego też stworzenie jako takiego opłacalnego klanu będzie b.trudne

cóż mogę napisać, POWODZENIA !

moim skromnym zdaniem lepiej byłoby chyba dołączyć do jakiegoś (nawet słabszego) international

Mogę dołączyć do gildii. Uwielbiam gry typu side-scrolling, chociaż moim zdaniem Wonderking,LaTale i MS sa lepsze od tej gry. Niestety Wk i LT nie posiadają europejskich serwerów natomiast MS mi sie już przejadł. Nawiązując do gry. Moge grać priestem/healerem/czy inna tego typu klasa.

Mogę zagrać mam na razie chyba 12lvl priestem i jak coś to pisać kiedy sobie popykamy

Jak narazie nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od newfe, więc raczej z gildii nici.

Jak narazie nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od newfe, więc raczej z gildii nici.

to wez napisz na moje gg

ja zaloze gildie

Nie ma sensu zakładać gildii. Jeżeli na tak prestiżowej stronie jak ta nie znalazł się nikt oprócz nas chętnych do gildii, nie sądzę, że znajdziemy kogoś w samej grze.

Ja może zagram to dojdę :)

@edit

chociaż nie wiem, mam wybór.

LaTale vs. WS2

@Sokyre Też mam wybór pomiędzy LT a WS2. Jedynym argumentem przeciw LT jest to, że nie ma już europejskiego serwera. Pozostają azjatyckie i amerykańskie, na których sa takie lagi, że nie da sie grać ^^

A WS2 jest w europie ? Bo po paru gameplayach jestem bardziej na LaTale.

Nie spotkałem się z lagiem w WS2.

To tak ja z cholernych nudow zaczynam grac znowu w WS2 jesli sa chetni do gry na dluzej pisac

Witam

Zaczolem grac w WS2,i pomyslalem o zalozeniu polskiej gildi,jednak jak w wiekszosci gier,zalozenie gildi kosztuje,dlatego nie chce wyzucac Golda w bloto,i tu moje pytanie czy sa chetni do pogrania...

Na zalozenie gildi jeszcze zbieram ale juz duzo nie brakuje.

Ps.Moje zdanie na temat gry:no to tak gralem w MS,WonderKing,LaTale,czy Grand Chase,moim zdaniem z tych gier WS2 jest najlepsze [to tylko moie zdanie wiec prosze Mi nie ublizac],osobiscie mam 17 lvl Ninje.Kazdy kto bylby chetny zgrac,niech pisze pod tematem,gildie zaloze dopiero ak bedzie co najmniej 7 chetnych.