Hej, jestem Wiola. W gry mmo grywam od dłuższego czasu, ale na forum jestem zupełnie nowa chociaż nie będę ukrywać, że wielokrotnie już z niego korzystałam jako gość. Mam 18 lat, interesuje się filmami, grami komputerowymi, anime oraz fotografią. W czasie wolnym lubię również rysować (głównie manga). Moje ulubione mmo, które na bardzo długo będą w moim sercu to Florensia i Eden Eternal. Należę do takich graczy, którzy lubią sobie poczytać, pozwiedzać i poznawać te mniej znane aspekty gry i te tytuły pod tym względem mnie uwiodły Nie jestem dobra w pisaniu o sobie, więc to by było chyba na tyle. papa
Wiola aka Kermitka/Yuiiako - hej
Hej, raczej jestem spokojna, ale rozumiem ostrożności nigdy za wiele
Cześć i czołem.
Witamy , miłego użytkowania na forum
Dzień dobry :-]
Ja spadam do pracy ... =P
miłego użytkowania
nie słuchaj Wampira !!!! ;p Tu morzna wszystko ;p ale z umiarem admini nie będa wstawiać warnów za lekkie przewinienia bo to tez ludzi tak?
witaj jestem Magar i mam nadzieje że miło tu spędzisz czas a ja nie będę miał powodów do zaczynania wojen z tobą
mam szczerą nadzieje że nie staniesz się tu jakimś bezmózgim trollem ( a dużo osób tak kończy...)
EDIT Quesha chryste od której ty nawalasz od 6?
Witam .
Jeżeli lubisz "gadać" z npc, poznawać relacje między nimi to mogę polecić Ci La Tale, Dragon Nest, w obu grach npc mają do powiedzenia dużo , kto z kim jak i gdzie .
@ magar
Niestety do pracy trzeba było wstać o 3:50 :-]
W sumie na forum jestem ciągle online bo siedzę na mojej Lumi800:-P
@leman
Na forum też jest z kim pogadać
@kermitka
Śledzisz może anime Atak Tytanów?
Witam i milego pobytu na forum .
Yo ^^
Obyś milo spędzala tu czas
Witaj życze miłego pobytu na forum
Hejka, witaj. Miłego czasu na forum.
(btw, mam psa który wabi się "Kermit" )
Witaj. Miłego nabijania postów;)
Witam na forum
Umówisz się ze mną?
Hejo
Hej, jestem Wiola. W gry mmo grywam od dłuższego czasu, ale na forum jestem zupełnie nowa chociaż nie będę ukrywać, że wielokrotnie już z niego korzystałam jako gość. Mam 18 lat, interesuje się filmami, grami komputerowymi, anime oraz fotografią. W czasie wolnym lubię również rysować (głównie manga). Moje ulubione mmo, które na bardzo długo będą w moim sercu to Florensia i Eden Eternal. Należę do takich graczy, którzy lubią sobie poczytać, pozwiedzać i poznawać te mniej znane aspekty gry i te tytuły pod tym względem mnie uwiodły Nie jestem dobra w pisaniu o sobie, więc to by było chyba na tyle. papa