Wiola aka Kermitka/Yuiiako - hej

Hej, jestem Wiola. W gry mmo grywam od dłuższego czasu, ale na forum jestem zupełnie nowa chociaż nie będę ukrywać, że wielokrotnie już z niego korzystałam jako gość. Mam 18 lat, interesuje się filmami, grami komputerowymi, anime oraz fotografią. W czasie wolnym lubię również rysować (głównie manga). Moje ulubione mmo, które na bardzo długo będą w moim sercu to Florensia i Eden Eternal. Należę do takich graczy, którzy lubią sobie poczytać, pozwiedzać i poznawać te mniej znane aspekty gry i te tytuły pod tym względem mnie uwiodły :) Nie jestem dobra w pisaniu o sobie, więc to by było chyba na tyle. papa :)

Hej, raczej jestem spokojna, ale rozumiem ostrożności nigdy za wiele :)

Cześć i czołem.

Witamy , miłego użytkowania na forum :)

Dzień dobry :-]

Ja spadam do pracy ... =P

miłego użytkowania :)

nie słuchaj Wampira !!!! ;p Tu morzna wszystko ;p ale z umiarem admini nie będa wstawiać warnów za lekkie przewinienia bo to tez ludzi tak?

witaj jestem Magar i mam nadzieje że miło tu spędzisz czas a ja nie będę miał powodów do zaczynania wojen z tobą :D

mam szczerą nadzieje że nie staniesz się tu jakimś bezmózgim trollem ( a dużo osób tak kończy...)

EDIT Quesha chryste od której ty nawalasz od 6?

Witam :).

Jeżeli lubisz "gadać" z npc, poznawać relacje między nimi to mogę polecić Ci La Tale, Dragon Nest, w obu grach npc mają do powiedzenia dużo , kto z kim jak i gdzie :P.

@ magar

Niestety do pracy trzeba było wstać o 3:50 :-]

W sumie na forum jestem ciągle online bo siedzę na mojej Lumi800:-P

@leman

Na forum też jest z kim pogadać <3

@kermitka

Śledzisz może anime Atak Tytanów?:)

Witam i milego pobytu na forum :).

Yo ^^

Obyś milo spędzala tu czas :D

Witaj życze miłego pobytu na forum

Hejka, witaj. Miłego czasu na forum.

(btw, mam psa który wabi się "Kermit" :o)

Witaj. Miłego nabijania postów;)

Witam na forum :)

Umówisz się ze mną?

Hejo

Hej, jestem Wiola. W gry mmo grywam od dłuższego czasu, ale na forum jestem zupełnie nowa chociaż nie będę ukrywać, że wielokrotnie już z niego korzystałam jako gość. Mam 18 lat, interesuje się filmami, grami komputerowymi, anime oraz fotografią. W czasie wolnym lubię również rysować (głównie manga). Moje ulubione mmo, które na bardzo długo będą w moim sercu to Florensia i Eden Eternal. Należę do takich graczy, którzy lubią sobie poczytać, pozwiedzać i poznawać te mniej znane aspekty gry i te tytuły pod tym względem mnie uwiodły :) Nie jestem dobra w pisaniu o sobie, więc to by było chyba na tyle. papa :)