Wioska w Haven and Hearth

Jak w temacie. Planuję założyć w tej grze swoją własną wioskę. Chętnych poproszę poniżej.

Miejsce i tak dalej do uzgodnienia, ale odnośnie niego mam jedną upatrzoną pozycję.

Ja dziś dopiero się zarejestrowałem.

Wystarczy tylko tyle, chcesz dołączyć?

Ja mógłbym się dołączyć. Tylko musiałby ktoś pomóc ogarnąć wszystko bo nic nie wiem. Najlepiej przez skype... pisać na gg

Ja też nic nie wiem, a Mac w sensie, że ja się zarejestrowałem bo javy jeszcze nie pobrałem, a to tylko chwila więc dołączę jak ściągnę 23 minutki jeszcze B).

Wszedłem na stronę gry i gdy ją ujrzałem, obrzygałem dywan.. Dobra, posprzątałem, ale czy to nie jest jakiś amotorski projekt który zniknie po miesiącu? O_o Jeśli nie, wchodzę w to.

Ta gra jest od bardzo długiego czasu online, a więc bez obaw. Można wchodzić.

ja się chętnie przyłączę

Ja już gram, te najbardziej przydatne skille wykupione i domek buduje, więc chyba się przydam.

Przepraszam za double, ale wioska zmieniła się na tyle, że należy wręcz napisać już oddzielny post.

Przede wszystkim:

-wioska została już zlokalizowana, ma status wioski i odpowiednio duże granice

-mamy dobrą glinę, odpowiedni jej zapas i mnóstwo cegieł

-rozwinięta infrastruktura do: produkcji skóry, transportu rzecznego, łowienia ryb, robienia cegieł, obróbki metali, szybkiej podróży

-kopalnie tuż przy wiosce

-od groma magazynów i prywatnych działek na terenie wioski

-całość otoczona palisadą i zastanawiamy się nad murem

Nadal zapraszamy, im więcej aktywnych osób, tym lepiej.

Wiem, że double, ale kolejna bardzo ważna sprawa.

Otóż, wioska niemal się rozpadła. Autorytet spadł niemal do zera, całość trzyma się na rezerwie, która starczy na 2 dni. Jeśli teraz nie znajdziemy osób aktywnych, które będą grać i przysługiwać się dla wioski, wioska finalnie upadnie. 5 osób odeszło- to wystarczyło, aby miesiąc gry niemal poszedł na marne. Nadal przyjmuję chętnych, jest to ostatnia szansa na dołączenie, bo jeśli tylko 3 osoby będą aktywne, to wioska przestanie istnieć mniej więcej 5 lipca, o godzinie 16:00. Teraz priorytetem jest zwiększyć autorytet do granicy bezpieczeństwa, jaką jest 200k (mamy 34k).

Jak w temacie. Planuję założyć w tej grze swoją własną wioskę. Chętnych poproszę poniżej.

Miejsce i tak dalej do uzgodnienia, ale odnośnie niego mam jedną upatrzoną pozycję.