Wipe w DragonProphet EU

tak tak dajcie im potki na szybkośc castu + skille od smoków + skille które się odblokowuje za diasy i inne i wyjdzie kolejna gra w której mag czyści wszystko :)

Na wyższych instancjach (+40) mobków jest mniej niż na instancji na 25 poziomie wtf ?

Normalna kolej rzeczy? Zresztą sam to pisałeś i będzie tak samo jak w RoMie.

Pierwsze insty to takie tutoriale, wyższe są bardziej celowane pod taktyke i ogarnięcie party.

Co do potek to obecnie nie ma nic na speed (info od Ghoula) ale na pewnie z czasem coś się pojawi bo dodałoby to dynamiczności.

Szkoda ze na instach leca zielone itemy takie jak z normalnych mobow. Moim zdaniem to nie ma sensu bo po co chodzic na insty ? skoro ten sam item moge sobie z mobkow wydropic i przy okazji zrobić dzienne.

I lipa ze jak plusuje biżuterie to nie daje żadnych bonusów ;/

Szkoda ze na instach leca zielone itemy takie jak z normalnych mobow. Moim zdaniem to nie ma sensu bo po co chodzic na insty ? skoro ten sam item moge sobie z mobkow wydropic i przy okazji zrobić dzienne.

Kolejne oczywiste trollowanie :D

easy - zielone

normal - niebieskie

hard - fiolety

Kolejne oczywiste trollowanie easy - zielonenormal - niebieskiehard - fiolety

Ja trollowanie ? :rolleyes:

Dzieki za info, nie wiedzialem ze instancje beda 3 poziomowe. Ale i tak widac ze insty robione sa na full dps bo zadnych taktyk tam nie zauwayzlem.

Ja trollowanie ? Dzieki za info, nie wiedzialem ze instancje beda 3 poziomowe. Ale i tak widac ze insty robione sa na full dps bo zadnych taktyk tam nie zauwayzlem.

:D Dla formalności...

Twoje posty z czwartku:

CytatLol, nie rozumiesz że tutaj instancje są na poziomie easy ? Co robiłeś w Runes of magic na instach easy ? Też spamowałeś jeden przycisk bo trash leciał na 1 skilla, a boss na 3.O grafice już pisałem wyżej, jak widać grasz na 8 letnim sprzęcie, więc nie dziwie się, że ci się nie podoba. Zresztą... grafika cały czas w grze jest poprawiana zobacz sobie ostatnie patche na dodatek jutro następna poprawa jeśli chodzi o grafikę - Engine update( better graphics).4 klasy ? następny... może i są 4 klasy, ale każdą klasę możesz rozbudować po swojemu np. z warrora możesz zrobić dpsa albo tanka, z oracle możesz zrobić supportera albo dpsa, z rangera możesz zrobić postać nastawioną na walkę z odległości, albo na bliski kontakt z przeciwnikiem, a z maga możesz zrobić kolesia który będzie kręcił dps, albo będzie odpowiedzialny za stuny i cc. Więc widzisz z 4 klas zrobiło się 8. Na dodatek wyjdą do tej gry dodatki,chaptery jak to miało miejsce w Romie i pewnie z którymś chapterem nowe klasy dojdą.Na dodatek jutro odblokują instancję trudniejsze niż easy, zobaczymy czy wtedy będziesz spamował jednym przyciskiem.CytatRóżnorodność ? myślisz że prawdziwy gracz patrzy jak wyglądają moby ? Widziałeś ile w tej instancji jest mobów ? I to jest poziomEASY, wiesz czego możesz spodziewać się na hardzie ? 2x więcej mobów i do tego bossa który pod względem taktyki przebija wszystkie bossy w Guild Wars 2. Zresztą na poziomie hard są dodatkowe bossy. Wbiłeś 28 poziom, więc odkryłeś maksymalnie 20 % zawartości gry, nawet nie odblokowałeś talentów do combosów. Nie wiem jak można być takim debilem, żeby oceniać content gry na closed becie - no serio w grze jest tyle funkcji zablokowanych bo szykują wszystko na open bete, a tu jakiś hejter sandworm który nigdy nie widział prawdziwego end-game'u narzeka cały czas.Zresztą ziom, nie wiesz co piszesz. Narzekasz na pierwszą instancję w grze, a co było w Runes of Magic ? Pamiętasz Ogród Grzybów, albo drugą instancję Jałowe Groty ? Albo trzecią Pieczara Prób ? No może mi powiesz, że tam była jakaś taktyka ? Tam dopiero było Ctrl + v ! Grę ocenia się po wbiciu maksymalnego poziomu i taka prawda.CytatA na jakiej instancji byłeś ? Bo coś nie pamiętam instancji w której była sala z 40 mobami. Ta gra pod każdym względem jest dynamiczniejsza niż Rom. Zresztą nie ma to jak oceniać grę na 20 lvl i to podczas Closed bety. Rozumiesz, że jak na razie ta gra ma włączone 50% zawartości ? Wbij maksymalny lvl i wtedy zobaczysz jak prezentuje się DP - topowe instancje na których liczy się zgranie całego party, do tego ligi gdzie z gildią będziesz walczył o przejmowanie terenu. A o chaptery się nie martw będą wydawane pewnie co rok i nie będziesz nadążał za zmianą ekwipunku bo co chwile nowy patch z nową instancją.

To lepiej sobie zobacz swoje posty z czwartku, a nie mnie wyzywasz od jakiś jaskiniowych trolli.

Koleś nie graj w to gówno. Animacje są żałosne (ciążenie -4), to samo grafika a o dżwięku nie wspominajac. Ta gra to kolejny chiński crap Też się spodziewałem czegoś tak dobrego jak Runes Of Magic. A co dostałem? Za przeproszeniem gówno! Insty to spamowanie jednego przycisku, craft jakiś ograniczony nie wspominajac o 4 klasach? Rolf normalnie rok 2002 i zawartość jak w Ghoticu. Grafika nie jest najważniejsza ale jak na 2013 oczekiwałem czegoś lepszego niż kanciastych tekstur i ujemnej grawitacji.Jak dla mnie gra to maksymalny średniak wydany 8 lat za późno.No i co z tego skoro instancje to wrzucenie 40 mobów na całą sale bez jakiekolwiek sensu? Gdzie tu taktyka? Zwykła casulowa nawalanka jakich wiele na rynku. No ja pamięta z Runesa trochę inaczej bo już na FA trzeba było znać taktyke, a tu co? Spam skill i trochę polatasza dookoła.Nie gram na starym sprzęcie po prostu gra jest źle zoptymalizowana ;/Niech lepiej szybko dodają te chaptery bo jak pisałem, na razie gra niczym nie zaskakuję i niedługo nie będzie dla kogo ich robićNo a ta pierwsza Omati Gorge czy jak jej tam? Najebane tych jaszczurek i bandytów (każdy bandyta wygląda prawie tak samo SICK! gdzie tu róźnorodność?) to co? Przez całą inste żadnej zmiany mobów, zwykłe kopiuj wklej a na końcu boss z ilością HP jak zwykły mob O_o Kogo ty próbujesz oszukać? Dragon's Prophet to kolejna azjatycka kopia WoWa ale oczywiście znajdą się tacy fanboye jak ty i będą wszystko wybielać do białości nie wspominając nic o wadach... Skąd niby wiesz jak wygląda end-game skoro nigdy tam nie byłeś? hahaha Ta gra to gówno i end-game też będzie gówniany. Niby skąd mozesz to wiedzieć?5 level? ;/ Mam archera na 28 i wiem prawie tyle co ty z tym swoim 3X... GW2 chociaż ładnie wygląda i na animacje nie można narzekać.Weź koleś nie będę z tobą rozmawiał jesteś jakimś ograniczonym fanboyem i dyskusja z tobą nie ma sensu. Pokazać ci gówno to zobaczysz banana - taka prawda! Jak gra nie zachęca od początku to po co mam wbijac max level? :/Jakoś mnie to nie przekonuję i te twoje historyjki. Pytam się jeszcze raz jak niby mogłeś sprawdzić end-game? lol sam mówisz, że 50% contentu jest wyłączona a ty już wiesz co będzie... Widze, że mamy tutaj jasnowidza.Dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu.Atakujesz każdego kto ma inne zdanie! Zaczęło się od Xaoursa którego wyzywałeś za napisanie jednego zdania... Niedługo zaczniesz mordować ludzi za obraze DP. OGARNIJ SIĘ!

W ogóle nie rozumiem jak można wypowiadać się dobrze o grze, a na następny dzień ją hejtować. Wiem, że zrobili wipe i usuneli ci konto i coś mi się wydaje, że dlatego hejtowałeś Dragons Prophet, a moim zdaniem nie słusznie bo ta gra jest na prawdę dobra.

25396934626528902067.png

A w ogóle nie będę rozmawiał z hejterem i idę stąd.

up@ nie zaśmiecajcie forum spamem i trollowaniem plax ..( i odwracaniem ról .. )

Dla dobra tematu pozostawię to bez komentarza bo znów nam zamkną wątek :unsure:

Dragons Prophet, a moim zdaniem nie słusznie bo ta gra jest na prawdę dobra.

Tutaj się zgadzamy :D

Obiecywali 3 strefe a tu nic nie ma !!! co za szajs jeden !!!!11111!!!!11!!1 W ogole widac ze to gra bez przyszlosci. Tak sobie mysle ze oni chcieli zrobic dobra gre ale im nie wyszlo bo za duza presja jest po grze runes of magic. Teraz kazdy bedzie porównywał ta gre z romem który jak na 2008 rok mial bardzo dobra grafike czego nie mozna powiedziec o dragons prophet bo animacje potworów, bossow sa kiczowate.

Obiecywali 3 strefe a tu nic nie ma !!! co za szajs jeden !!!!11111!!!!11!!1 W ogole widac ze to gra bez przyszlosci. Tak sobie mysle ze oni chcieli zrobic dobra gre ale im nie wyszlo bo za duza presja jest po grze runes of magic. Teraz kazdy bedzie porównywał ta gre z romem który jak na 2008 rok mial bardzo dobra grafike czego nie mozna powiedziec o dragons prophet bo animacje potworów, bossow sa kiczowate.

Oni tak maja z obietnicami. Co do patcha, to brak słów. Znów dodał masę contentu w postaci bugów i innych. O 'glitchującej' grafice nie wspomnę.

Witam,

Szybkie info :

Technical Preparations for New Hardware

Character Wipe on Monday the 13th May 8, 2013

In order to make preparations for the next major content patch, a complete character wipe will be required on the Closed Beta servers this coming Monday.

On Monday, May 13th you’ll be able to start fresh with your character and discover the world of Auratia through the eyes of a lowly Osiran once again.

Maybe you want to wield a scythe and slay your enemies using a combination of physical and magical attacks; or perhaps you always wanted to block attacks with your shield? Now is your chance to try out a new class or tame a different dragon.

We hope you’re as excited as us about the new content coming. We plan to announce the launch date and details about the upcoming Closed Beta patch in the near future.

Czyli w poniedzialek bedzie reset i czyszczenie serwerow, dodatkowo wgranie nowego pacza. Zadowoleni ?