Wirtualny game-chat

Siem.

Macie może jakiś godny polecenia wirtualny game-chat? Chodzi o coś pokroju IMVU ale myślałem o czymś bardziej 2d (rzut izometryczny or smth). Potrzebuje bo ostatnio z pewną koleżanką mieliśmy jakiegoś fioła na tym punkcie ;D Wiem że to ze strony 3 osoby wydaje się idiotyczne ale ważne to dobrze się bawić - nie ważne jak bardzo gra może być durna ;D

Czego oczekuję :

-Przyjazny dla użytkownika chat

-Jakieś miejsca gdzie można się spotkać czy pochodzić

-System budowania (WAŻNE), lub rozbudowany system zakupów

I tego typu :D Widziałem już kiedyś coś jak terrarie w rzucie izometrycznym nastawioną na bardziej gre-chat niż inną rozgrywkę.

Byłbym wdzięczny jakbyście polecili coś godnego uwagi ;D

Chyba nic lepszego od Second Lifa nie znajdziesz :) Gra jest jednak 3D

A ma system budowania czy coś w tym stylu? Na tym zależało by mi najbardziej (minecraft odpada)

Siem.

Macie może jakiś godny polecenia wirtualny game-chat? Chodzi o coś pokroju IMVU ale myślałem o czymś bardziej 2d (rzut izometryczny or smth). Potrzebuje bo ostatnio z pewną koleżanką mieliśmy jakiegoś fioła na tym punkcie ;D Wiem że to ze strony 3 osoby wydaje się idiotyczne ale ważne to dobrze się bawić - nie ważne jak bardzo gra może być durna ;D

Czego oczekuję :

-Przyjazny dla użytkownika chat

-Jakieś miejsca gdzie można się spotkać czy pochodzić

-System budowania (WAŻNE), lub rozbudowany system zakupów

I tego typu :D Widziałem już kiedyś coś jak terrarie w rzucie izometrycznym nastawioną na bardziej gre-chat niż inną rozgrywkę.

Byłbym wdzięczny jakbyście polecili coś godnego uwagi ;D