Elo elo! Mam na imie Bartek i kocham muzyke!! I gitarke omg jak bardzo! xD I WoWa! ^^ I nienawidze jak mi ktos rozkazuje :/ WFu tez nienawidze xD I mowie co mysle i nie potrafie sie powstrzymac ;x
Witajcie :D
Cześć, jak mówisz co myślisz to ok, ale nie pisz za dużo wtedy.
Witam ^^
Co spiewales na tym koncercie co fotke wstawiles?
Nirvana - Rape Me ;>
Siema i nara.
Siemasz, siemasz.
Cześć. Miłego pisania na forum. :)
No ^^ to witaj :> =]
Witaj na forum. Życzę Ci inteligentnych wypowiedzi.
PS. Jeśli pochodzisz z Gorlic to jesteś prawie jak mój ziomek
Kolejny emo... tylko sie nie potnij jak to przeczytasz.
@Logic
Nie jestem emo tylko troche metal z lekkim ADHD:P Poza tym jesli uwazasz, ze emo to tylko podcinanie sie i wyglad to radze ci troszke zglebic wiedze na ich temat, bo tacy, ktorzy nigdzie sie nie ruszaja bez zyletki to pseudo emo. Ludzie w dzisiejszych czasach zabardzo ufaja stereotypom...
@Logic LOL i N0 C0MM3NT
@topic Zdrastwujcie, Witam na forum i życzę miłej zabawy ( po avky wynika żeś DMC IV Fan) :>
a witam witam, życzę miłego i udanego pobytu na forum :>
Ja należę do subkultury EMO i dla tych co nic nie wiedzą o EMO proszę się nie udzielać
bardziej popieram ich styl ubierania się ale styl życia do ich mam podobny ale nienawidzę takich co mówią że EMO się tną bo to nie prawda ;/
Po za tym witaj :]
Witam cię.Abyś nas szybko nie opuścił ^^
Kolejny emo... tylko sie nie potnij jak to przeczytasz.
Wiesz, rozśmieszają mnie takie osoby jak Ty. Co, patrzysz na kogoś kto ma dłuższe włosy i krzyczysz "emo" nie znając jego osobowości? nie no fajnie. Życze Ci sukcesów w życiu.
A co do Ciebie Khazu to witaj. Ja marzę o perkusji.
Takich to ja leje, jak tylko widze.
Jestem jaki jestem. Nie podoba sie? Trudno. Poza tym ja ten temat stworzylem po to zeby sie przywitac, a nie klocic :/
Koniec spamu! @ZAMYKAM - Kubox
Elo elo! Mam na imie Bartek i kocham muzyke!! I gitarke omg jak bardzo! xD I WoWa! ^^ I nienawidze jak mi ktos rozkazuje :/ WFu tez nienawidze xD I mowie co mysle i nie potrafie sie powstrzymac ;x