Witajcie :D

Elo elo! Mam na imie Bartek i kocham muzyke!! I gitarke omg jak bardzo! xD I WoWa! ^^ I nienawidze jak mi ktos rozkazuje :/ WFu tez nienawidze xD I mowie co mysle i nie potrafie sie powstrzymac ;x

Cześć, jak mówisz co myślisz to ok, ale nie pisz za dużo wtedy. ;)

Witam ^^

Co spiewales na tym koncercie co fotke wstawiles?:D

Nirvana - Rape Me ;>

Siema i nara.

Siemasz, siemasz.

Cześć. Miłego pisania na forum. :) :)

No ^^ to :D witaj :> =]

Witaj na forum. Życzę Ci inteligentnych wypowiedzi.

PS. Jeśli pochodzisz z Gorlic to jesteś prawie jak mój ziomek :D

Kolejny emo... tylko sie nie potnij jak to przeczytasz.

@Logic

Nie jestem emo tylko troche metal z lekkim ADHD:P Poza tym jesli uwazasz, ze emo to tylko podcinanie sie i wyglad to radze ci troszke zglebic wiedze na ich temat, bo tacy, ktorzy nigdzie sie nie ruszaja bez zyletki to pseudo emo. Ludzie w dzisiejszych czasach zabardzo ufaja stereotypom...

@Logic LOL i N0 C0MM3NT

@topic Zdrastwujcie, Witam na forum i życzę miłej zabawy ( po avky wynika żeś DMC IV Fan) :>

a witam witam, życzę miłego i udanego pobytu na forum :>

Ja należę do subkultury EMO i dla tych co nic nie wiedzą o EMO proszę się nie udzielać ;)

bardziej popieram ich styl ubierania się ale styl życia do ich mam podobny ale nienawidzę takich co mówią że EMO się tną bo to nie prawda ;/

Po za tym witaj :]

Witam cię.Abyś nas szybko nie opuścił ^^

Kolejny emo... tylko sie nie potnij jak to przeczytasz.

Wiesz, rozśmieszają mnie takie osoby jak Ty. Co, patrzysz na kogoś kto ma dłuższe włosy i krzyczysz "emo" nie znając jego osobowości? nie no fajnie. Życze Ci sukcesów w życiu.

A co do Ciebie Khazu to witaj. Ja marzę o perkusji.

Takich to ja leje, jak tylko widze.

Jestem jaki jestem. Nie podoba sie? Trudno. Poza tym ja ten temat stworzylem po to zeby sie przywitac, a nie klocic :/

Koniec spamu! @ZAMYKAM - Kubox

Elo elo! Mam na imie Bartek i kocham muzyke!! I gitarke omg jak bardzo! xD I WoWa! ^^ I nienawidze jak mi ktos rozkazuje :/ WFu tez nienawidze xD I mowie co mysle i nie potrafie sie powstrzymac ;x