Witajcie! Dopiero zaczynam!

Cześć!

Dzisiaj postanowiłem rozpocząć historię z grą Black Desert.
Chciałbym się dowiedzieć co warto wiedzieć o tej grze - Czy można jakoś ułatwiać sobie gre (przydatne strategie, polecane postacie)
Dodatkowo niewiem na jakim serwerze grać ponieważ zaczynam solo. Więc jeżeli jest jakaś Gildia która pomogłaby mi się wybić poprzez miłą atmosfere i porady - Chętnie pogram:)

Serwer - Brak - Dopiero pobieram :) Chciałbym z w mare dużą ilością Polaków

My tworzymy sobie grupę graczy na serwerze Jordine :) - tam jest najwięcej polaków.
W drugiej kolejności Alustin.

Zaproś mnie na steam: sankess i napisz :) Zgadam się i zbierzemy grupę :D

My tworzymy sobie grupę graczy na serwerze Jordine  - tam jest najwięcej polaków.

Zaproś mnie na steam: sankess i napisz  Zgadam się i zbierzemy grupę 

Wysłano :)

My tworzymy sobie grupę graczy na serwerze Jordine  - tam jest najwięcej polaków.

Zaproś mnie na steam: sankess i napisz  Zgadam się i zbierzemy grupę 

Hę ? Chyba nie, molm skromnym zdaniem to Alustin ma wiecej, ciezko to ocenic. chociaz coraz wiecej polakow przychodzi na Alustin, bardzo duzo mamy nowych gildiowiczow z innych serverow. Łów rybki, wykorzystaj wszystkie sloty na postacie i jak najszybciej wyexp je do 8-10 lvlu tak abys ukonczyl pierwsze questy od duszka i mogl enchantowac przedmioty. Zwiedzaj krainy by szybko nabic energie, w miare mozliwosci rob questy daja kontrybucje potrzebna jest bardzo (zreszta jak wszystko w grze). Zebrana energie na postaci wykorzystuj na zbieractwie drewna/kamieni/krwi lvluj skille crafterskie. Klasy wszystkie sa fajne, kazda inna wszystko zalezy od Ciebie.

Ja od siebie moge polecic server Alustin i chyba najlepsza polska gildie na tym serverze XenoTavern - tu Ci pomozemy sie odpwoiedni rozwinac, mamy juz nie wiele miejsc wolnych i kazdego dnia ludzie dołaczaja do nas wiec spiesz sie.

Pozdrawiam

Cześć!

Dzisiaj postanowiłem rozpocząć historię z grą Black Desert.
Chciałbym się dowiedzieć co warto wiedzieć o tej grze - Czy można jakoś ułatwiać sobie gre (przydatne strategie, polecane postacie)
Dodatkowo niewiem na jakim serwerze grać ponieważ zaczynam solo. Więc jeżeli jest jakaś Gildia która pomogłaby mi się wybić poprzez miłą atmosfere i porady - Chętnie pogram:)

Serwer - Brak - Dopiero pobieram :) Chciałbym z w mare dużą ilością Polaków