Witajcie drogie myszki

Witajcie drodzy Bracia i Siostry. Pragnę przywitać się z wami.

Na forum siedzę już trochę, ale głównie czytałem, nie komentowałem.

Nazywam się Dawid, mam 14 lat (ale nie jestem jednym z tych zawziętych pokemonów, których jedyną pasją jest gra - przepraszam jak kogoś uraziłem). Jestem z Gdańska. Uwielbiam Rocka/j-rocka/metal, czasem electro. Moje plany na przyszłość są spore, mam zamiar zostać psychologiem bądź zająć się prawem. Jara mnie również dziennikarstwo. Nie uprawiam żadnego sportu, czasem amatorsko zagram w tenisa. Gram głównie w MMORPG, najlepszym tytułem dla mnie jest Archlord, w którego aktualnie nie mogę grać -,=. A więc jednym słowem witajcie moi drodzy, mam nadzieje że znajdę kąt dla siebie. Oczywiście, dam swoją jakże fotę.

http://img31.imageshack.us/i/dsc03105j.jpg/

pozdrawiam ;>.

Yo,Yo gangsta.

Dlaczego nie możesz aktualnie grać w Archlorda??

- Witaj Dawidzie ;P

Jam jest też Dawid ^

ostatnio poznaje coraz większą ilość swoich imienników ;> joł, joł.

Dlaczego nie mogę grać w archlorda? a z takiego dziwnego powodu, że gdy na mojej cudnej i kochanej viście próbuje go zainstalować, instalka włącza się i nagle wyłącza. Jak by była przez coś blokowana. Sprawdziałem, to nie przez żaden antywirus. ;p więc d*pa.

Siema,ja też mam viste i mi archlord chodzi.Spróbuj uruchomić jako administrator.

Łosiu, jeżeli archlord mi zadziała (sprawiłes że w moim kamiennym serduchu powstała nadzieja) to będę Cię nosić na rękach przez rok. ;o

No cześć ;].

witam pana serdecznie :)

jakie zespoly lubisz najbardziej? :P

Dżem dobry, hehe :D dżem dobry ^^

Witam ;)

Witam

Konichila czy jakoś tak ;D

Czesc

Jakich zespolow sluchasz?

Witaj na tej pięknej stronie o mmo :P

Ello!

Cholernie cenie sobie Maximum The Hormone, ale przyznam że trochę przeszarżowałem i ich nagrania trochę mi się znudziły. Slipknot, MSI, kill hannah, the all american reject, three days grace, guano apes itp ;>

Ehhh witam kolejnego młodego Emo :/

Ej a ty chcesz warna? - Kubox66

Ej a od kiedy na "TY" jesteśmy ? - Dix

Saluto!

No witam witam. Trochę stary temat, ale się nie witałem to skorzystam.

Witajcie drodzy Bracia i Siostry. Pragnę przywitać się z wami.

Na forum siedzę już trochę, ale głównie czytałem, nie komentowałem.

Nazywam się Dawid, mam 14 lat (ale nie jestem jednym z tych zawziętych pokemonów, których jedyną pasją jest gra - przepraszam jak kogoś uraziłem). Jestem z Gdańska. Uwielbiam Rocka/j-rocka/metal, czasem electro. Moje plany na przyszłość są spore, mam zamiar zostać psychologiem bądź zająć się prawem. Jara mnie również dziennikarstwo. Nie uprawiam żadnego sportu, czasem amatorsko zagram w tenisa. Gram głównie w MMORPG, najlepszym tytułem dla mnie jest Archlord, w którego aktualnie nie mogę grać -,=. A więc jednym słowem witajcie moi drodzy, mam nadzieje że znajdę kąt dla siebie. Oczywiście, dam swoją jakże fotę.

http://img31.imageshack.us/i/dsc03105j.jpg/

pozdrawiam ;>.