Witajcie ;) Problem z komputerem

Po zrobieniu formata całego komputera i zainstalowaniu wszystkiego poraz trzeci. Wszystko zaczęło się ze sobą zgrywać nie mam zacięć już w grach. Temperatura nie skacze do 70 Stopni wszystko jest w normie jak narazie.

BTW Laruk : tak mam taki wentylator który przy maksymalnym obciążeniu mojego komputera zaczyna poprostu sobie latać z całą skrzynką poczym tworzy mi tornado w domu. Oczywiste, że to błąd odczytu.

Po zrobieniu formata całego komputera i zainstalowaniu wszystkiego poraz trzeci. Wszystko zaczęło się ze sobą zgrywać nie mam zacięć już w grach. Temperatura nie skacze do 70 Stopni wszystko jest w normie jak narazie.

BTW Laruk : tak mam taki wentylator który przy maksymalnym obciążeniu mojego komputera zaczyna poprostu sobie latać z całą skrzynką poczym tworzy mi tornado w domu. Oczywiste, że to błąd odczytu.

Mimo wszystko kup nowy zasilacz, bo ten modecom to o kant du*y rozbic. Na PW podałem Ci liste wartych swojej ceny zasilaczy wiec wystarczy wybrac. Poponuje zaopatrzyc sie w porządnego antywirusa.

Hej, Cześć i czołem.

Przychodzę do was po poradę ponieważ nie wiem co się dzieje z moim komputerem. Przejdzmy może do rzeczy podczas gry w NFS: Rivals, Battlefield 4 albo Simcity. Pojawia mi się czarny obraz zawiesza się gra przez okres 2-3 sekund poczym się odcina i można grać dalej. Oczywiście wszystko odpalam na Ultra detalach co moim zdaniem powinno chodzić bez problemu. Natomiast składałem komputer od respecto ale z tym, że zmieniłem 2 części tzn. Zasilacz kupiłem 600W Modecom ( ... Tak wiem, że nie jest to najlepszy zasilacz, ale niestety fundusze mi na to pozwoliły tylko ) i niestety nie dokupiłem chłodzenia pod procesor. Czy jest możliwość, że to własnie przez zasilacz się dzieje? Sprawdzałem temperatury wszystkich części i mniej więcej tylko na procesorze dochodzi do 60Stopni. Natomiast na karcie graficznej dochodzi do 45 maxymalnie jakie widziałem. Mam nadzieję, że uda nam się to rozwiązać.

Specyfikacja Komputera:

Procesor : Intel Core i5 - 4670k

Karta Graficzna - r9 280x

Płyta główna - Z87-G43 MSI

Dodam, że wszystkie sterowniki mam zaktualizowane.

Aktualny Zasilacz : http://www.komputronik.pl/product/77922/Sprzet_komputerowy/Podzespoly_PC/MODECOM_Carbon_MC620_620W_ATX_BOX.html?gclid=CN6jzOfrm7sCFUFd3godKTQAsw

Kupiłem go po okazyjnej cenie 129zł :D nówke.