Witajcie!

Witam nazywam się Emanuel (rzadkie imię wiem i nie zdziwię się komentarzami typu "co to za imię"). Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Lubię słuchać muzyki. Pasjonuje się fotografią i kręceniem filmów i grami. Głownie lubię gry rpg i mmorpg oraz niektóre strzelanki. Nie chcę wrogów. Mam kanał na YouTube, ale nie mam na nim żadnych filmików ze względu na słabego kompa (gra pójdzie, ale 5 minutowy filmik z niej już nie). Jednak wraz z nowym laptopem rozpocznę kręcenie filmików.

PS. Kanał nazywa się RaideREC7

http://www.youtube.com/user/Raiderec7?feature=mhee

Aka'Magosh!

Witamy w naszych skromnych progach :)

Witam. Czekam na Twoje produkcje filmowe :)

Mam pytanie fajny obrazek na moim kanale? Jak co to doradzicie.

Fajny ale za mały.

Zastanawiałem się też nad grafiką z Fallouta. Gostek idzie z psem. Miasto wygląda jak po apokalipsie.

Wgrałem grafikę z fallouta zajmuje cały kanał, więc jest ok.

warn_ico.png
We własnym powitalnym temacie robisz double post. - crracked

Siemano ;)

Dzięki za powitanie.

mod_ico.png
Tym razem bez warna się obejdzie bo mam nadzieję ,że to była istna pomyłka (tamten post wywalam). No bo w końcu nie pisałbyś dwóch takich samych wiadomości. - crracked

Siema. Miłego pisania na forum. Jak już chcesz napisać drugą wiadomość to lepiej edytuj swój wcześniejszy post (jeżeli nikt po nim nic nie napisał), bo za podwójne posty możesz dostać warna. :D

Taka tylko rada. ;p

Witamy :)

Cześć

Patrzcie na daty, trochę późno...

Jednak witam.

Siemano :P

Witam nazywam się Emanuel (rzadkie imię wiem i nie zdziwię się komentarzami typu "co to za imię"). Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Lubię słuchać muzyki. Pasjonuje się fotografią i kręceniem filmów i grami. Głownie lubię gry rpg i mmorpg oraz niektóre strzelanki. Nie chcę wrogów. Mam kanał na YouTube, ale nie mam na nim żadnych filmików ze względu na słabego kompa (gra pójdzie, ale 5 minutowy filmik z niej już nie). Jednak wraz z nowym laptopem rozpocznę kręcenie filmików.

PS. Kanał nazywa się RaideREC7

http://www.youtube.com/user/Raiderec7?feature=mhee