Witajcie

Witam wszystkich obecnych na tym forum :) tak więc zaczniemy na początek z podziękowaniami dla Respecto cały komputer został już złożony i efektownie się prezentuje teraz moje pytanie dlaczego mam obcięty obraz ? z każdej strony?

Zainstalowałem Win 7 64 bit i najnowsze sterowniki do karty graficznej. Mam nadzieje, że jest jakaś osoba która mogłaby mi pomóc z tym problemem.

Albo ustawienia monitora, albo jest źle ustawiona rozdzielczość. Pobaw się w ustawieniach sterownika/monita/ekranu w panelu sterowania.

Tak jak kolega wyzej mowi, najnowsze sterowniki + ustawienie rozdzielczosci.

Dobra udało mi się to zrobić ;) ustawiłem scalling na 0 % i jest okej teraz tylko najnowszy BF4 <3 i The Secret World :D jak ktoś gra w BF4 :) to piszcie do mnie sheita222

Jak ogolnie gierki smigaja? :)

No własnie jestem w trakcie instalacji 3 gier :P Dopiero dzisiaj komputer ogarnąłem do końca tzn. Procesor mi przyszedł dzisiaj wiec dopiero teraz trwa instalacja. Jak poinstaluje się wszystko napiszę tutaj co i jak działa i jeszcze raz dzięki :)

Czekamy :P

Ogólnie z braku funduszu już wiekszego ( Ahhh, tak wiem te polskie wypłaty) zakupiłem i5-4670k więc mam nadzieje, ze to nie obniży aż tak poziomu komputera reszta części została.

w grach to samo, przy profesjonalnej pracy tylko czuc roznice :) Wez go samym mnoznikiem podkrec tak chociaz do 4,2GHz na rdzen :)

Aktualnie jestem w trakcie katowania BF4 na Ulti detalach bez żadnego ścięcia, klatki czy też innego rodzaju problemów. Więc jestem szczerze zadowolony z zestawu :). Grafika poprostu miodzio : D

co do BF4 to wraz z nowymi sterami i update gry bedzie działac jeszcze lepiej takze wiesz :) Polecam do kazdej gierki wgrywanie SweetFX, wtedy grafika jest dopiero miodna :P

Tzn? SweetFX co to jest? jak mogę ulepszyć grafike to jak najbardziej na tak :D

Tutaj masz

Do wyboru sa 2 modyfikacje "Vibrant" oraz "Dull" instrukcje masz w poscie napisana. Przykładowe porownanie obrazu z zastosowaniem Vibrant http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/4381/ poprostu rusz myszka w lewo i prawo na obrazie :P Na tej stronce sa modyfikacje do roznych gierek z podgladem modyfikacji jakie wprowadzaja. Oczywiscie wszystko wazy niecałe 1 mega oraz jest za free.

Mam lekki problem battlefield 4 działa mi normalnie, ale fear 3 już mi odpala znowu z paskami czarnymi jakieś propozycje. ?

Cos Ci sie rozdzielczosc zmienia czy jak?

Witam wszystkich obecnych na tym forum :) tak więc zaczniemy na początek z podziękowaniami dla Respecto cały komputer został już złożony i efektownie się prezentuje teraz moje pytanie dlaczego mam obcięty obraz ? z każdej strony?

Zainstalowałem Win 7 64 bit i najnowsze sterowniki do karty graficznej. Mam nadzieje, że jest jakaś osoba która mogłaby mi pomóc z tym problemem.