Witajcie
Nazywam się Patryk. Mam 15 lat. Lubię czytać książki fantasy, słuchać metalu i rysować. Rzecz jasna lubię też grać w gry MMO.
Mam nadzieję, że dobrze będzie nam się tutaj razem żyło ^^
Witajcie
Nazywam się Patryk. Mam 15 lat. Lubię czytać książki fantasy, słuchać metalu i rysować. Rzecz jasna lubię też grać w gry MMO.
Witam, jak byś potrzebował kartofli, daj znac.
PS. Uciekaj póki możesz...
Witamy.
Popieram Volgerda, nie daj się wciągnąć
Witajcie Nazywam się Patryk. Mam 15 lat. Lubię czytać książki fantasy, słuchać metalu i rysować. Rzecz jasna lubię też grać w gry MMO.Mam nadzieję, że dobrze będzie nam się tutaj razem żyło ^^
Witam, i gratuluję dobrego gustu
Witam i życzę udanej wędrówki po bezdrożach naszego forum
Witam.Widzę coraz więcej ludzi się rejestruje,przedstawia.
Witam kolegę Skoro słuchasz metalu to już jesteś kimś a do tego lubisz mmo baa toć to sama poezja
Witaj
Witam, witam. Skoro Fantasy czytasz, to może podasz jakieś ulubione tytuły, bądź autorów?
Witam, witam. Skoro Fantasy czytasz, to może podasz jakieś ulubione tytuły, bądź autorów?
Na przykład Saga "Wiedźmin" - A. Sapkowskiego. Z takich mniej znanych mogę polecić A. Tchaikovsky - Cykl "Cienie Pojętnych", R. Jakobsze - "Rhezus". Z takich lżejszych np. A. Robillard - "Szmaragdowi Rycerze", bądź H. Brennan - "Kroniki wojen duszków"
Siema. Miłego pisania na forum.
Yo! Tak więc mamy takie same zainteresowania ;d
A dokladnie to jakiego rodzaju metalu?
Yo! Tak więc mamy takie same zainteresowania ;dA dokladnie to jakiego rodzaju metalu?
Głównie power i gothic metal, lecz czasami również heavy metal.
No to milo mi,niestety ja Folku,ale nie pogardze czym innym ;d
WitaJ
Na przykład Saga "Wiedźmin" - A. Sapkowskiego. Z takich mniej znanych mogę polecić A. Tchaikovsky - Cykl "Cienie Pojętnych", R. Jakobsze - "Rhezus". Z takich lżejszych np. A. Robillard - "Szmaragdowi Rycerze", bądź H. Brennan - "Kroniki wojen duszków"
No za Sapka masz plus, ale nie czytasz Piekary, więc popraw się.
No za Sapka masz plus, ale nie czytasz Piekary, więc popraw się.
Jak to brzmi. ;d
siema
Nowy wszystkim kupuje piwo.
Wyślij 3 zgrzewki na nas adres.
A tak ogólnie, teraz zobaczyłem że z łodzi jesteś.
Pozdro
Witajcie