Witam drogie panie i panów

Witam serdecznie wszystkich fanów cudów jakimi są gry MMO.

Na imię mi Maciek i doświadczenie z grami tego typu zbieram odkąd mam stałe łącze ( 3 lata )

Na koncie mam ponad 100 mmo'sów i dlatego wpadłem na pomysł żeby się mym "exp'em" podzielić.

Stronę, jak i forum tegoż serwisu śledzę od początku mojej kariery z grami MMO.

Codziennie zaglądam tu aby przeczytać news'y ze świata masówek.

Na zakończenie chciałbym podziękować twórcom tej strony za to że ją stworzyli i się nią opiekują - bez was prawdopodobnie nie poznałbym wielu gier MMORPG i nie zaznał magicznego świata, który te gry tworzą.

Dzięki !

Miłego pobytu ;)

Witam na forum i dziękuje za miłe słowo :)

Witam.

Cze, widze ze stary wyjadacz, to dobrze.

Zycze milego podytu.

fanów cudów jakimi są gry MMO.

Gry mmo są cudami ? :P

Część.

Witam serdecznie wszystkich fanów cudów jakimi są gry MMO.Na imię mi Maciek i doświadczenie z grami tego typu zbieram odkąd mam stałe łącze ( 3 lata )Na koncie mam ponad 100 mmo'sów i dlatego wpadłem na pomysł żeby się mym "exp'em" podzielić.Stronę, jak i forum tegoż serwisu śledzę od początku mojej kariery z grami MMO. Codziennie zaglądam tu aby przeczytać news'y ze świata masówek.Na zakończenie chciałbym podziękować twórcom tej strony za to że ją stworzyli i się nią opiekują - bez was prawdopodobnie nie poznałbym wielu gier MMORPG i nie zaznał magicznego świata, który te gry tworzą.Dzięki !

NARESZCIE KTOŚ Z POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ!!! :blink: Witamy serdecznie, nie opuszczaj nas :P

A odnośnie wartości gier MMO to bym się sprzeczał. To dosyć kiepski gatunek ;)

Siema

Gościu, ja z tobą chyba w GW w gildii byłem :D

Witam, witam.

Nawiasem mówiąc, RPG rządzi.

Elo. Miłego pobytu na forum.

Cześć, mogę Cię zjeść? :lol:

P.S

Widziałeś może pierścień? Mistrz Sauron prosi, aby pytać... :)

Witam serdecznie wszystkich fanów cudów jakimi są gry MMO.

Na imię mi Maciek i doświadczenie z grami tego typu zbieram odkąd mam stałe łącze ( 3 lata )

Na koncie mam ponad 100 mmo'sów i dlatego wpadłem na pomysł żeby się mym "exp'em" podzielić.

Stronę, jak i forum tegoż serwisu śledzę od początku mojej kariery z grami MMO.

Codziennie zaglądam tu aby przeczytać news'y ze świata masówek.

Na zakończenie chciałbym podziękować twórcom tej strony za to że ją stworzyli i się nią opiekują - bez was prawdopodobnie nie poznałbym wielu gier MMORPG i nie zaznał magicznego świata, który te gry tworzą.

Dzięki !