Witam.Mam parę pytań jeśli chodzi o tą gre nie powiem zainteresowała mnie.
1.Gra jest(bedzie)darmowa czy płatna(gdzies slyszalem ze darmowa a gdzies ze platna i mam watpliwosci)?
2.Jak wyglądać bedzie ItemShop?
3.Gdzie lepiej grać EU czy NA
1.Gra jest(bedzie)darmowa czy płatna(gdzies slyszalem ze darmowa a gdzies ze platna i mam watpliwosci)?
1. F2P + IS.
2. Nie wiem.
3. Zależy czy mieszkasz w EU czy w NA.
Aha to thx za info.
Jeszcze 1małe pytanko bedzie blokada regionalna na NA(PWE)jeśli mieszkam w EU?Grałem w aiona na NA tam nie było blokady.Jak jest w raiderz?
PS:Gdzie bedzie mocniejszy IS?W sensie gdzie lepiej grac nie wydając pieniędzy.(niech ktos sie wypowie na temat tego calego Founder Packa czy mocno daje przewagi od innych)
PWE nie dało blokady na Polskę.
Nie zwróciłem uwagi, aby Gameforge fundował jakieś Founderpacka. Jednak u Gameforge ludzie z Bety dostaną coś za to.... jeśli napisali na ich forum o bugach dotyczących gry. U PWE natomiast każdy coś dostanie, do tego wersja EU nie podjęła tego śmiałego kroku, jakim jest Stress Test, zwłaszcza, że przy osiągnięciu na nim 10lvla dostanie nam się jakis surprie. Kto wie, czy nie będzie więcej podobnych eventów. Do tego jak wiemy, podczas gry wersja od PWE mogła to załatwić, to wersja od gamforge borykała się z problemami w tłumaczeniu podczas OBT, więc nie patrzyłbym tylko na to, czy Itemshop daje przewagę, zwłaszcza, że niejedna osoba i ja także uważa PWE za lepszego wydawcę i zważając na to, że po Open Becie może być więcej takich surprisów, których aż tak często nie spodziewam się ze strony GF, to będą mogli w tym brać udział wszyscy gracze, a wiadomo, że w takich eventach kryją się specjalne rzeczy umilające lub wspomagające rozgrywkę, nieraz konkurujące z IS ;]
ja tam od zawsz omijam europejskich wydawców i też polecam PWE
9lv berserker westNA(PWE)Fajnie sie gra nie ma co.Grafa moze nie jest super ale walka naj najbardziej i pomysl ze zbiera sie matsy a potem crafci itemki a nie je dropi tez ciekawy patent wbic 10lv i czekac do 24/10/12;d