Witam ma ktoś jakiś sprzęt do oddania/sprzedania

witam ma ktoś jakiś sprzęt do oddania/sprzedania na którym poszedł by mi gw2 chociaż na średnich ustawieniach. przyjmę części np kartę graficzna ram płytę główną obojętne przy moich zarobkach 1490 miesiecznie nie stać mnie na nic lepszego a mój stary komputer prawie 4letni padł pojawilo sie przetopinie przy karcie graficznej i płycie głównej masakra:( może znacie jakieś strony z konkursami gdzie mogę wygrać jakiś komputer spróbować można bo grac się chce narazie mam pożyczonego laptopa na którym nic praktycznie nie chodzi.

Do wszystkich którzy piszą że nie mam szkoły itp. zapraszam na wschód polski zobaczycie jakie tu są zarobki i jak jest z praca skończyłem studia i co z tego jak bez znajomosci i bogatych rodzicow gówno możesz zrobić oczywiście i tu na wschodzie da sie zqrobic ale w pracy fizycznej po 1 dniu zasypiasz na fotelu nie masz ochoty juz na nic nawet piwo nie wchodzi mój kolega po politechnice pracuje w oczyszczalni scieków tak to u nas w kraju wygląda

Za darmo to teraz nawet w pysk nie dostaniesz.

Zaraz... 4 letni komp i juz usmazony? Tak zakatowac komputer grami...

Poszukaj lepszej roboty.

Było się uczyć a nie siedzieć przed kompem to byś miał lepszą robotę i pieniądze na komputer a tak masz za swoje. Nie oczekuj że ktoś Ci odda za darmo.

Chcesz mieć komputer na poziomie ? Wyjedź z Polski na zachód tam zarobisz dobrze a i komfort życia ci się poprawi :)

A ja mu dam za darmo, bo odstaje od stereotypów Polaków, ale pod jednym warunkiem :) Musiałbyś osobiście odebrać. Dam Ci kartę graficzną HD4870 starczy nadto, obudowa i zasilacz. Niestety płyta główna, ram i procek nie posiadam do oddania. Pisz na PW, być może mieszkasz blisko i problemów z odebraniem byś nie miał.

Było się uczyć a nie siedzieć przed kompem to byś miał lepszą robotę i pieniądze na komputer a tak masz za swoje. Nie oczekuj że ktoś Ci odda za darmo.

Oj tak ucz się ucz, a i tak większość pracuje w super marketach. Ja olałem naukę szybko, bo żeby kokosy zarabiać musiałbym albo wyjechać i się powoli wspinać, albo czekać na cud w Polsce, jak teraz koledzy, co niby tak się uczyli, pokończyli te szkoły, a już jednego spotkałem w kebabie, a drugiego w media mark. Ja poszedłem całkiem inną drogą i mam więcej pieniędzy, niż znaczna większość wykształconych osób, bo za 3tys to ja bym teraz wyśmiał tą osobę, która by mi zaproponowała taką stawkę na miesiąc, nawet na kasie, a co dopiero 2tys i mniej.

witam ma ktoś jakiś sprzęt do oddania/sprzedania na którym poszedł by mi gw2 chociaż na średnich ustawieniach. przyjmę części np kartę graficzna ram płytę główną obojętne przy moich zarobkach 1490 miesiecznie nie stać mnie na nic lepszego a mój stary komputer prawie 4letni padł pojawilo sie przetopinie przy karcie graficznej i płycie głównej masakra:( może znacie jakieś strony z konkursami gdzie mogę wygrać jakiś komputer spróbować można bo grac się chce narazie mam pożyczonego laptopa na którym nic praktycznie nie chodzi.

Do wszystkich którzy piszą że nie mam szkoły itp. zapraszam na wschód polski zobaczycie jakie tu są zarobki i jak jest z praca skończyłem studia i co z tego jak bez znajomosci i bogatych rodzicow gówno możesz zrobić oczywiście i tu na wschodzie da sie zqrobic ale w pracy fizycznej po 1 dniu zasypiasz na fotelu nie masz ochoty juz na nic nawet piwo nie wchodzi mój kolega po politechnice pracuje w oczyszczalni scieków tak to u nas w kraju wygląda