Witam Mam Problem Z Aionem

Witam Mam następujący problem z grą aion post-28406-0-30410300-1384797084_thumb.p i dodam że z combat armem dzieje mi się podobnie tylko że komputer mi się zacina na amen proszę o pomoc ;D

Wgraj najnowsze sterowniki do grafiki

Ściągnij jeszcze raz, może pomoże.

@up: świetna rada ściągać jeszcze raz grę która waży około 20 gb i ale to nic bo dodatkowo piekielnie długo się instaluje.

Do autora tematu: podaj specyfikacje sprzętową i czy to przypadkiem nie laptop?

no napewno nie będzie to przez gre bo co w 2 grach to samo się robi ? ;D

To jest zwykły komputer nie laptop ;p

Procesor:AMD fx[tm]-4100 quad-core processor 3.60 GHz 4 rdzeniowy

Pamięć ram: 8 GB

karta graficzna : AMD Radeon HD 6800 Series

i jeśli to sterowniki to mogł by mi ktoś dać linka do tych najnowszych sterownikow do mojej karty graficznej z góry dziękuję

.

warn_ico.png
Podbijać temat co 72h ~ blaumro

http://support.amd.com/en-us/download

Tutaj masz link do strony producenta. Z pasków wybierasz kolejno:

1. Desktop Graphics

2. Radeon HD Series

3. Radeon HD 6xxxx Series

4. Twój system operacyjny

Ewentualnie http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool - narzędzie, które automatycznie wykryje potrzebne stery.

Nie miałam takiego problemu jak autor wątku, ale w pewnym momencie zaczęły mi padać sterowniki od grafiki właśnie (tj. komputer zawieszał się na chwilę, obraz szalał a potem komunikat o tym, ze sterownik na chwilę przestał działać). Próbowałam różnych rzeczy, nawet oddałam maszynę do serwisu, ale problem ustąpił zupełnie przypadkowo, kiedy postanowiłam przeskanować sprzęt programem anti-malware. Mimo, że miałam dobrego antywirusa, to kilkanaście niewykrytych robactw skutecznie zakłócało pracę mojego kompa i właśnie grafiki. Nie wiem, czy pomoże, ale zaszkodzić nie zaszkodzi. U mnie to był strzał w dziesiątkę.

Aion po wgraniu najnowszych sterowników działa lecz Combat Arms nadal zacina mi całego kompa ;/ po jakiś 5 minutach od załączenia gry ;/

Witam Mam następujący problem z grą aion post-28406-0-30410300-1384797084_thumb.p i dodam że z combat armem dzieje mi się podobnie tylko że komputer mi się zacina na amen proszę o pomoc ;D