Witam-mega lagi na stress test(RaiderZ)

Witam was.

Też macie lagi na tym stress test od samego rana???Wczoraj grałem normalnie a dzisiaj juz masakra.Ktoś ma podobnie?

Tak

Niestety Tak

(zapełniacz,zapełniacz,zapełniacz,zapełniacz)

@down to to wiadomo ale jak się pytają..

Ehh. Wytłumaczę jeszcze raz. Stress Test polega na tym ze firma zapycha serwery żeby sprawdzić ich działanie w przypadku przeciążenia

Podziękował

1234567890123456789012345678901234567890

tnie bo tnie masz stress test nie ejst do grania tylko sprawdzania ile server wytrzyma wy nic nie rozumiecie... "o alpha na 2 tyg trzeba max lvl miec" "stres test wbije 35"

Teraz juz jest lepiej, ja mam lacze 100 Mb (dzielone na 3 osoby, z czego 1 nie miala wlaczonego laptopa) i w ciagu dnia i lagowalo. To byly lagi dla 99% graczy, spowodowane testowaniem pojemnosci serwera.

Ludzie te lagi nie miały nic wspólnego z waszymi łączami czy parametrami komputera... Wynikały z przeciążenia servera i o to chodzi w stress testach, żeby zapobiegać takim sytułacjom przy oficjalnym otwarciu gry...

true,btw lady pograsz z nami w koncu?;p

dzisiaj już 0 legaów , przyjemna gra :D

yeop

Na PWE nie ma lagów? To ja przy necie 6mb miałem okropne lagusy... Poprawili coś czy jak?;d

z tego co widze u siiebie , zależy o której godzinie grasz , ale z ilością graczy dodająnowe CH wiec gra się nawet w godz. szczytu dobrze ( lecz waidomo te lagi ''opóźnienia'' są lecz chwilowe )

Ludzie... W sobote bylo online 16 serwerów, w niedziele tylko 3, a dzisiaj jak patrzylem to bylo 6.

Zrozumcie ze to stress testy gdzie sprawdzaja serwery wiec przestancie juz nabijac posty

Witam was.

Też macie lagi na tym stress test od samego rana???Wczoraj grałem normalnie a dzisiaj juz masakra.Ktoś ma podobnie?