Witam, Nomad

Tutaj mnie jeszcze nie było.! :D

A więc tak mówią na mnie Nomad , Broda to zależy komu jak wygodniej :D Na furum już jakiś czas się udzielam. Uwielbiam Fantasy, Gry MMORPG, Motocykle szczególnie bobbery :D sam osobiście posiadam XJ (rj) 600 własnoręcznie przerobione na bobberka oraz starego ruska K750 z 64.r ^^

Również fascynuję się tatuażem. ^^

Doświadczenie w grach... hm Jak chyba większość zaczynałem od Tibi xD nie trwało to za długo :> Później był Metin2. WoW. I wiele innych tytułów po drodze :) Obecnie gram w Wot-a czasem w Metina ale to już sporadycznie... War Z !!!!

WoW-a sobie darowałem jakieś 2 lata temu ;) Grywało się w Ragnaroka Cabala i wiele wiele innych...

Niestety brakuje tytułów które by spełniały moje oczekiwania :< Czyli gra osadzona w średniowieczu !! <3

Uwielbiam ten okres i wszystko co z nim związane :D

Ale niestety gier brakuje które są osadzone w tych klimatach... Nie mówię tutaj o strategiach.

Co by tu dalej.? W grudniu 13stego styknie mi oczko. Mieszkam w centrum Polski :> jakieś 50KM od Warszawy.

No i to by było chyba na tyle ;)

Jeżeli ktoś by coś chciał wiedzieć chętnie odpowiem. :)

Jasne, i tak usuną ten temat tak jak mi po Witaniu się rok po rejestracji i udzielania :D Gl

Sam zastanawiałem się nad założeniem tematu w "Przedstaw się", bo jeszcze tego nie zrobiłem(lol), ale właśnie jak powiedział @Paweleqqk nie będę tego robił po 2 latach na tym forum.

btw. Witaj, miłego pobytu.

Witamy :-]

Up. Dlaczego zamknac? Kazdy ma prawo sie przedstawic:-] lub odświeżyć swoje stare powitanie. Ludzie sie zmieniają i ich zainteresowania też. Ja nawet nie pamiętam czy sie przedstawiałem.. A może :-]

Tutaj mnie jeszcze nie było.! :D

A więc tak mówią na mnie Nomad , Broda to zależy komu jak wygodniej :D Na furum już jakiś czas się udzielam. Uwielbiam Fantasy, Gry MMORPG, Motocykle szczególnie bobbery :D sam osobiście posiadam XJ (rj) 600 własnoręcznie przerobione na bobberka oraz starego ruska K750 z 64.r ^^

Również fascynuję się tatuażem. ^^

Doświadczenie w grach... hm Jak chyba większość zaczynałem od Tibi xD nie trwało to za długo :> Później był Metin2. WoW. I wiele innych tytułów po drodze :) Obecnie gram w Wot-a czasem w Metina ale to już sporadycznie... War Z !!!!

WoW-a sobie darowałem jakieś 2 lata temu ;) Grywało się w Ragnaroka Cabala i wiele wiele innych...

Niestety brakuje tytułów które by spełniały moje oczekiwania :< Czyli gra osadzona w średniowieczu !! <3

Uwielbiam ten okres i wszystko co z nim związane :D

Ale niestety gier brakuje które są osadzone w tych klimatach... Nie mówię tutaj o strategiach.

Co by tu dalej.? W grudniu 13stego styknie mi oczko. Mieszkam w centrum Polski :> jakieś 50KM od Warszawy.

No i to by było chyba na tyle ;)

Jeżeli ktoś by coś chciał wiedzieć chętnie odpowiem. :)