Witam serdecznie, oficjalnie, jakże skromnie. Jestem Howard, dawniej Gorky(w sumie to byłbym wdzięczny gdyby jakiś miły Pan mi to zmienił). Mam osiemnaście lat, jestem z Zagłębia Dąbrowskiego. Siedzę w świecie gier piętnaście lat, odkąd do mojego pokoju, dzielonego z bratem wniesiono Pegazusa a później i PC z szaloną ilością ramu bo aż 64 mega. W MMO gram od jedenastego roku życia, poczynajac od Tibii i bycia gnojonym na Valkiriach. Wiele czasu spędziłem nad klasykami, pokroju Metina. Dziś jest tego tak dużo, że nie wyrabiam z tym wszystkim.
Interesuję się wszystkim co nie pozwala mi wychodzić z domu. Czytam książki, oglądam anime, seriale, gram w gierki, analizuję literaturę fachową i rozwijam się w kierunku przyszłych studiów, próbuję zrozumieć politykę. Często można mnie spotkać jadącego na rowerku wokoło Pogorii numer trzy.
Sześć lat swojego żywota spędziłem na role play w SAMPie, swego czasu byłem nawet redaktorem na najpopularniejszym portalu właśnie o tematyce role play. Jednakże moją domeną było GMP(Gothic-Multiplayer) i w tej dziedzinie się, nazwijmy to, "specjalizowałem". Po jakimś czasie scena role play na GMP przestała mieć sens, serwery zdychają, a ja sobie wygodnie odszedłem i zrezygnowałem z role playingu. Redaktor naczelny na portalu(już martwym, a jakże) MPGames.
Do porozmawiania o wszystkim i o niczym. Cyniczny śmieszek z dystansem do wszystkiego wokoło. Cześć.
http://steamcommunity.com/id/HowardOficjalnie/ - dostępny tutaj.
tak wiem, tl;dr