Widzę że "Michałek" się bawi cyferkami
Witam (opóźniony refleks :P)
xaxaxaxa dziwny chłop
No ta, bo 11-to latek, który był z dziewczyną dwa tygodnie zna się już na sprawach sercowych i wie co to miłość, rzeczywiście. Nie pogrążaj już się.
Masz racje Małolat jak miał 8lat to łuuuuł ! bo on sie zna ._. (chyba ,że to był little joke).
P.S Cześć ;D I w młodości miało się więcej dziewczyn A nie to co teraz !!!
Brawo dla was.. że wy z głupiego żartu taką rozkminę macie na długie wieczory
@Xaorus dla twojej informacji jest popołudnie
Hahaha, Dixell xD
Siemaneczko Rafałek, jak tam w szkole i z twoimi super dziewczynkami??
Ja miałem pierwsza dziewczynę w wieku 3 lat poznaliśmy się w żłobku nazywała się Michasia ja mówiłem na nią Misiaczka o ale to slodkieee!
UP Jakim cudem to pamietasz? A tak wgl to cie witam:) ( Ja nic nie pamietam z najmlodszych lat )
Witaj, Avi.
Evil, może Landrynka ma teraz 4 lata. Moja młodsza siostra też pamięta wydarzenia sprzed roku.
A mój kuzyn ma 2,5 lata i poznał dziewczyne i co łyso ci
P.S. Zapomniałem że landrynki nie maja włosów xD
Witam.
Tak jak i Sokyre też się nie przedstawiłem a jestem już całkiem długo na tym forum
A co do spraw miłosnych to ja tam jakoś nie mam z tym problemu ( otoczenie jest hmm "Żul party")
Gdyby nie to "otoczenie" to zapewne też bym zapodał jakąś ciekawą miłosną opowiastkę
A mój kuzyn ma 2,5 lata i poznał dziewczyne i co łyso ci P.S. Zapomniałem że landrynki nie maja włosów xD
Ja jestem inny!!
Michasia byla taka slodka!!
Twój kuzyn się nazywa Piotrus nie?? Byliśmy przejaciolmi biedak zakochał się a ona go zdradzała!
Ja wcale nie mam 4 lat, ostatnio mialem moje 5te urodziny!
Cześć , mam 7 lat , uczę się na morderce by zabić biebera
Słucham kołysanek itd. Wiesz , szły prosiaczki do lasu itd.
Oglądam takie różne bajki jak Ed , Edd & Eddy itd...
Chyba wiesz ocb.
Pzdr.
Mam prośbę o skończenie zabawy w pedobearów
Ja też mam 11 lat
Witam na forum
mhm cześć
Eloszka!
Siema,
Mam na imię Rafał i mam 11 lat. Lubię grać w League of Legends i CS'a. Moją przygodę z MMO zacząłem od Metin2 ponieważ moja 1 dziewczyna mi ją zapodała(miałem wtedy 8 lat ). Moje zainteresowania to muzyka, sport i oczywiście informatyka. Teraz tak, co do zainteresowań wygląda to tak:
Muzyka dlatego że uczę się grać na akustyku. Sport bo uprawiam Karate Kyokushin(Aktualnie 10.3 kyu jakby co ). A kompy to wiadomo. Co do muzyki to lubię jeszcze słuchać hip-hop, rapu, rocka i troche popu, a oto zespoły/muzycy których najczęściej słucham: Guns'n'Roses, GrubSon, Eminem, Linkin Park, U2 i Marron 5.
P.S. Wiem że jestem już miecha na forum, ale nie widziałem tego działu