Witam (opóźniony refleks :P)

Siema,

Mam na imię Rafał i mam 11 lat. Lubię grać w League of Legends i CS'a. Moją przygodę z MMO zacząłem od Metin2 ponieważ moja 1 dziewczyna mi ją zapodała(miałem wtedy 8 lat :D). Moje zainteresowania to muzyka, sport i oczywiście informatyka. Teraz tak, co do zainteresowań wygląda to tak:

Muzyka dlatego że uczę się grać na akustyku. Sport bo uprawiam Karate Kyokushin(Aktualnie 10.3 kyu jakby co :P). A kompy to wiadomo. Co do muzyki to lubię jeszcze słuchać hip-hop, rapu, rocka i troche popu, a oto zespoły/muzycy których najczęściej słucham: Guns'n'Roses, GrubSon, Eminem, Linkin Park, U2 i Marron 5.

P.S. Wiem że jestem już miecha na forum, ale nie widziałem tego działu :P

Czesc Rafal i 11 lat. Fajne masz imie ; p.

Spostrzegawczy jesteś ;)

Siemka.

Młodo z dziewczynami zacząłeś :D

Witam.

Cześć :P Miłego zbierania warnów w naszej kochanej społeczności :)

P.S

Z tymi laskami... musimy pogadać, bo potrzeba mi guru na sprawy sercowe :P

Cieszyłbym się z muzyki jakiej słuchasz, gdyby byli tam tylko Gunsi z tej listy. ;p No cóż, witamy w naszej społeczności. :)

Witam/y.

Zrobiłem edit ;P Xaorus z tą "laską" znałem się od zerówki, więc jak długo znasz dziewczynę to trochę łatwiej. Nie żeby co ale jak rok temu byłem w sanatorium to miałem 2 dziewczyny (byłem tam miecha xD) jedną przez tydzień, a drugą przez dwa. I teraz mam dylemat bo nie wiem czy z tą drugą dalej chodzę :huh: A żeby wam udowodnić że jestem "total zj**ę" to poraz 1 całowałem się w wieku 5lat (z dziewczyną 4lata starsząi przy okazji sąsiaką). Ale co tu będę pier****ć o sprawach sercowych, najważniejsze że nie zwraacie tu uwagi na wiek tylko na zachowanie, bo wiem że naprawdę niektórzy 11-latkowie trollują i starsi niekiedy też :P Z tymi "sprawami sercowymi" możecie mi wierzyć albo nie, ale ja ie żartuję ;P(Niestety nie żartuję, bo byłem taki naiwny że prawie mi garaż zjarała przez moją głupotę bo bawiliśmy się zapałkami/zapalniczkami, a zreszą kończę). Xaorus, dam ci już radę jak zrywać z taką dziewczyną, proste łatwe i nie przyjemne poślij kolege a potem kup ochraniach na jajca xD Ewętualnie idź sam, tylko wtedy dla bezpieczeństwa ochraniach kup wczaśniej ;P

Nie żeby co ale jak rok temu byłem w sanatorium to miałem 2 dziewczyny (byłem tam miecha xD) jedną przez tydzień, a drugą przez dwa. I teraz mam dylemat bo nie wiem czy z tą drugą dalej chodzę A żeby wam udowodnić że jestem "total zj**ę" to poraz 1 całowałem się w wieku 5lat (z dziewczyną 4lata starsząi przy okazji sąsiaką). Ale co tu będę pier****ć o sprawach sercowych, najważniejsze że nie zwraacie tu uwagi na wiek tylko na zachowanie, bo wiem że naprawdę niektórzy 11-latkowie trollują i starsi niekiedy też Z tymi "sprawami sercowymi" możecie mi wierzyć albo nie, ale ja ie żartuję ;P(Niestety nie żartuję, bo byłem taki naiwny że prawie mi garaż zjarała przez moją głupotę bo bawiliśmy się zapałkami/zapalniczkami, a zreszą kończę).

No ta, bo 11-to latek, który był z dziewczyną dwa tygodnie zna się już na sprawach sercowych i wie co to miłość, rzeczywiście. Nie pogrążaj już się.

No ta, bo 11-to latek, który był z dziewczyną dwa tygodnie zna się już na sprawach sercowych i wie co to miłość, rzeczywiście. Nie pogrążaj już się.

Nie do końca o to mi chodziło. A tak wogule to pisałem do Xaorusa nie do ciebie, i z jedną chodziłem 2lata, a my tylko żartujemy, aż taki tępy jesteś żeby tego nie zauważyć?

@Inyenn

Uważaj bo zaraz Rafał cię pojedzie.

@Avi

Tak poza tym to jest takie coś jak "prywatna wiadomość", fajnie z niej korzystać, nie trza słuchać trollololów.

Witamy na forum :) Sam jeszcze się nie przywitałem :rolleyes: ale chyba już nie ma sensu.

Nie no z tymi laskami to żartowałem ogólnie :) W moim wieku już raczej rozglądam się za kimś na stałe, i nie zrywam raczej :P Obcykany jesteś widzę 5 lat i się całował.... z języczkiem ? ;)

@Xaorus Nie xD

@UP

To cieniutkie buzi ;d, mógłbym coś dodać od siebie co do tematu młodych i napalonych ale może lepiej go nie drążyć.

Odbiegając od buziaczków to miło mi cie poznać Rafale.

kurde kozak jesteś wyrwać "laskę" w wieku 8 lat to nieźle a ja mam 16 lat i jakoś jeszcze żadnej nie wyrwałem haha :E

Tak tak tak wiec nie jestem jedynym 11 latkiem na tym forum :D .Więc witam na forum i życzę mało warnów.

@marcin11016 :)

Hej, jestem Michalek i tez mam 12 lat, spotkajmy sie.

Papa Dixell jak cos palnie:) Witam mlodego forumowicza:)