Witam, po 2 latach

Tak właściwie, to nigdy się wam nie przedstawiłem. I nigdy nie jest za późno.

Jestem Krzysiek, potocznie nazywany Emigrantem (z Rosji). Moim netowym nickiem od 5 lat jest "Iraasta".

Uczęszczam na forum od 2 lat, na stronę od 3. Napisałem już sporo artykułów i z uprzejmości Administracji zostałem redaktorem. Trafiłem tutaj szukając informacji o pierwszym MMO w jakie grałem - KalOnline. Od tej pory truję wam życie trudnymi postami, zgryźliwymi uwagami i prowizorycznymi artykułami. Odpowiadam na wszelkie pytania, i chciałbym usłyszeć coś więcej niż "witam" :D

Witaj, nie ma co sporo czasu Ci zajęło przywitanie się. : )

Nawet CI nie wypada napisać witaj, bo już tu trochę jesteś xD. No ale witaj. :)

Widac jestes bardzo nieśmiały xD Witaj wędrowcze, może wstąpisz do karczmy, mamy ładne panieńki ^^

coś ostatnio powitania stały się trendy...

siema

Witaj ^^

Ponoc z ruskiem tez mozna wodke wypic :D

Witaj bossie.

oy

Miło cię poznać :D

yo ^^

Jestem Krzysiek, potocznie nazywany Emigrantem (z Rosji). Moim netowym nickiem od 5 lat jest "Iraasta".

I już wiadomo, czemu się z tego nie śmiałeś ^_^

A tak na poważnie, to Witam :)

witaj złozieju giepeków

witaj złozieju giepeków

Obrażasz mnie chociaż za nic nie wiem co miałeś na myśli :P

Tak właściwie, to nigdy się wam nie przedstawiłem. I nigdy nie jest za późno.

Uczęszczam na forum od 2 lat, na stronę od 3. Napisałem już sporo artykułów i z uprzejmości Administracji zostałem redaktorem. Trafiłem tutaj szukając informacji o pierwszym MMO w jakie grałem - KalOnline. Od tej pory truję wam życie trudnymi postami, zgryźliwymi uwagami i prowizorycznymi artykułami. Odpowiadam na wszelkie pytania, i chciałbym usłyszeć coś więcej niż "witam" :D