Witam ponownie

Cześć i czołem.

Po paru latach nieobecności postanowiłem, że przywitam się ponownie.

Starzy użytkownicy mogą mnie pamiętać (witam Xasarm) a nowi pewnie niedługo mnie poznają.

Wreszcie w pracy odblokowali mi tę domenę więc mogę bez skrępowania przeglądać, a już niedługo aktywnie udzielać się na tym zacnym forum :P

A więc,

Od niecałego roku mieszkam w Bukareszcie, mam ciepłą posadę w pomocy technicznej i za dużo wolnego czasu.

Lubię gry, jakiś czas temu sprzedałem komputer na rzecz Playstation 4 i powoli przestaje żałować :D Kanapowe granie nie należy do najgorszych.
Ostatnio pogrywam w GTA Online, Division, troszeczkę w TESO.

Tak więc witam wszystkich raz jeszcze i do usłyszenia!

A witam spowrotem i liczę na powrót do gier forumowych, które powróciły ostatnio do życia.

Cześć i czołem.

Po paru latach nieobecności postanowiłem, że przywitam się ponownie.

Starzy użytkownicy mogą mnie pamiętać (witam Xasarm) a nowi pewnie niedługo mnie poznają.

Wreszcie w pracy odblokowali mi tę domenę więc mogę bez skrępowania przeglądać, a już niedługo aktywnie udzielać się na tym zacnym forum :P

A więc,

Od niecałego roku mieszkam w Bukareszcie, mam ciepłą posadę w pomocy technicznej i za dużo wolnego czasu.

Lubię gry, jakiś czas temu sprzedałem komputer na rzecz Playstation 4 i powoli przestaje żałować :D Kanapowe granie nie należy do najgorszych.
Ostatnio pogrywam w GTA Online, Division, troszeczkę w TESO.

Tak więc witam wszystkich raz jeszcze i do usłyszenia!