Witam poszukuje koleżanki do gry mmo ;)

Czlowieku gdzie ty szukasz ? widzisz te komentarze co ludzie pisza abys wyszedl na miasto itd ? 90% to banda gimnazjalistow ktorzy nie maja zadnej empatii i tylko probuja hejtowac, zalogowalem sie na forum ( czego prawie w ogole nie robie )poniewaz zobaczylem news na glownej stronie i z ciekawosci chcialem poczytac, jezeli szukasz partnerki do gry radze Ci poszukac w innej spolecznosci internetu dotyczacej gier, ale na pewno nie tutaj.

ps. dzewczyn ktore graja jest w dzisiejszych czasach na prawde sporo jednak ukrywaja sie, moze sie wstydza, moze ktoras odpisze na pw. powodzenia

Kurcze my tu smichy chichy przed komputrami a chlopak moze juz zaliczyl :/

To teraz gimby wyrywają laski na gry.... hahahaha!

Ja to bym dał połowie tej bandy warna za offtopic i obrażanie. Chcecie się wypowiedzieć to na temat.

Jeżeli chcesz znaleźć dziewczynę do gry to może spróbuj na forum polskiej społeczności danej gry

za ładny jestem na takie coś i musiałem się skitrać na 2 dni, bo przyłaziła pod moją szkołę, całe szczęście sobie odpuściła, później się dowiedziałem, że kasiasta była trochę żałowałem nie powiem, mogłem trochę to rozegrać lepiej , przynajmniej coś bym z tego "miał" X).

Mam nadzieję, że trollujesz

Ja to bym dał połowie tej bandy warna za offtopic i obrażanie. Chcecie się wypowiedzieć to na temat.

Jeżeli chcesz znaleźć dziewczynę do gry to może spróbuj na forum polskiej społeczności danej gry

No, ale tak się składa, że jesteś nikim i gówno możesz :(

Z ciekawości spytam

Do autora tego tematu :-)

Udało się już?

WIdać straszny ból d*py osob komentujących ten temat, kolega napisał żę szuka osoby do wspolnej gry nie zony, jak to juz ktoś wcześniej napisał. Każdy który komentuje że przegryw ze desperat prawdopodobnie nigdy z życiu nie miał dziewczyny lub sami chciałi założyć taki temat tylko spękali.BTW co do gry pasztetow w gry, swego czasu Mila Kunis , tak ta znana aktorka grała w wowa.

Pozdro bóludupce.

WIdać straszny ból d*py osob komentujących ten temat, kolega napisał żę szuka osoby do wspolnej gry nie zony, jak to juz ktoś wcześniej napisał. Każdy który komentuje że przegryw ze desperat prawdopodobnie nigdy z życiu nie miał dziewczyny lub sami chciałi założyć taki temat tylko spękali.BTW co do gry pasztetow w gry, swego czasu Mila Kunis , tak ta znana aktorka grała w wowa.

Pozdro bóludupce.

tez tak pisalem kiedys..mialem 14 lat i nigdy nie kochalem sie z kobieta..bylo to ponad 10 lat temu..dlatego radze mu szukac gdzie indziej.

Wiecie że ten temat to jedna wielka ściema, ktoś najprawdopodobniej założył sobie nowe konto, żeby potrolowac, a wy to lykneliscie ;-)

Co do miła kunis wyjątek potwierdza regułę na 10 grających być może trafisz na jedną ładna, niekoniecznie normalna, reszta to średnia półka z masą kompleksów, czy. Trzymaj się z dala ;-)

Stary odstaw się i zawijaj na parkiet po kilku mocniejszych :D i jeśli zobaczysz jakąś wariatkę która wywija tak jak w tym teledysku to już wiesz że coś jest na temacie bo takie tańce to tylko w grach widziałem

Nie wiem po co ten cały spam i gówno burza. Napisał jasno czego oczekuję, a tu jakieś bezsensowne spiny, że densperat itp. Dużo dziewczyn gra w gry i ładnych. Wejdz przykładowo na twitch.tv i zobacz ile streamuje, więc na pewno po czasie jakąś spotkasz. Powodzenia i pozdrawiam kumatych.

Pozdro bóludupce.

Nie ból d*py, tylko beka, bo kogoś do gry może znaleźć w grze a nie pisać anons na portalu. Marny z Ciebie psycholog, bo jestem żonaty już 9 lat ale nie sposób nie śmiać się z was przegrywy życiowe hahahah..

Nie ból d*py, tylko  beka, bo kogoś do gry może znaleźć w grze a nie pisać anons na portalu. Marny z Ciebie psycholog, bo jestem żonaty już 9 lat ale nie sposób nie śmiać się z was przegrywy życiowe hahahah..

Współczuje twojej żonie skoro ma mężą którego smieszą problemy innych :) btw w internecie każdy jest kozakiem ...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ludzie czepiacie sie gdy i fajne laski graja w mmo :) To że chlopak napisal to sie nie dziwie bo zawsze milo poznac jakies fajne Game'rki :) W tym nie ma nic smiesznego co kolega napisał na poczatku tematu bo z płcią przeciwną przyjemnie sie gra zawsze mozna pogadac na rozne tematy poswirowac i nawet jesli lami to ciezko sie na kobiete zloscic :)

To teraz już takie prawdziwe porady. W Lola bez problemu znajdziesz jakieś dziewczyny do pogrania(zwracaj uwage na nick i czasami napisz coś po polsku), spotkałem tak z kilkanaście dziewczyn z czego z czterema miałe okazje zagrać i byłem świadomy, że nie są Maćkiem lub Pawłem(teamspeak , facebook, skype jako źródło pewności jest dobre). Ale takie znajomości zwykle nie trwają zbyt długo. Z jedną pograłem z miesiąc z drugą 2 tygodnie itd. nie dłużej.

nie rozumiem was, wiekszosc sie oburza, jak spolecznosc wyzywa graczy od nieudacznikow i grubasow, a grajace dziewczyny sami nazywacie pasztetami xDxD

Guru wstawia Cię na główną za 3.2.1. 0!!!!! Mimo wszystko. Słuchaj.. :P Powodzenia. Kompanka na wojnie w imie ratowania świata zawsze na plus. Polecam ci polskie gildie w Vindictusie. Strasznie duzo tam dziewczyn gra przez modowy aspekt gry :P

EDIT: Dobra jestes na głównej. ^_^

Guru wstawia Cię na główną za 3.2.1. 0!!!!! Mimo wszystko. Słuchaj..  Powodzenia. Kompanka na wojnie w imie ratowania świata zawsze na plus. Polecam ci polskie gildie w Vindictusie. Strasznie duzo tam dziewczyn gra przez modowy aspekt gry 

EDIT: Dobra jestes na głównej. 

jest na głównej od rana:)

A naszemu koledze radze zagrac w jakies MMO z ponadprzecietna liczbą dziewczyn. Może coś cukierkowego? Łatwiej tam spotkac plec piekna niz np. w takim PoE