Witam z powrotem nie było mnie na forum trochę nie śledziłem rozwoju mojego zapytania dziś wchodzę na forum i tu coś takiego nawet na głównej było haha to nie fejk i tu zdziwko dla tych co nie wierzyli wyzywali dostawałem wiadomości z odpowiedzią na priw dziś zobaczyłem nawet pod postem coś było. Oczywiście ta jasne albo jakieś ziomki podają się za dziewczyny to znowu zdziwko mam kontakt z tymi osobami nie tylko w grze ale były rozmowy i na sky i zaczyna się fb żeby mieć kontakt bezpośredni i wołać się wzajemnie do gry że tak powiem
dziękuje za pozytywne komentarze i za negatywne też bo niezłą bekę miałem jak niektórym gól wyskakiwał nie wiadomo czemu jedyne co mi się nie podobało to konflikty nie potrzebne ale cóż trudno pozdrawiam
Witam poszukuje koleżanki do gry mmo ;)
Witam,
tak szukam koleżanki, która gra, lubi grać w gry mmo i nie tylko. Dlaczego koleżanki nie wiem po prostu chciałbym złapać jakiś kontakt zawsze lepiej mi się było dogadać z płcią przeciwną, a ponieważ nie mogę znaleźć wiernej kompanki tworzę temat na forum. Pomyślałem że może czemu nie Wiem że to może głupie ale co tam a może trafi się jakaś fajna osoba kto wie. Pozdrawiam