Witam poszukuje koleżanki do gry mmo ;)

Witam z powrotem nie było mnie na forum trochę nie śledziłem rozwoju mojego zapytania dziś wchodzę na forum i tu coś takiego nawet na głównej było haha :D to nie fejk i tu zdziwko dla tych co nie wierzyli wyzywali dostawałem wiadomości z odpowiedzią na priw dziś zobaczyłem nawet pod postem coś było. Oczywiście ta jasne albo jakieś ziomki podają się za dziewczyny to znowu zdziwko mam kontakt z tymi osobami nie tylko w grze ale były rozmowy i na sky i zaczyna się fb żeby mieć kontakt bezpośredni i wołać się wzajemnie do gry że tak powiem :) dziękuje za pozytywne komentarze i za negatywne też bo niezłą bekę miałem jak niektórym gól wyskakiwał nie wiadomo czemu jedyne co mi się nie podobało to konflikty nie potrzebne ale cóż trudno pozdrawiam :)

Witam,

tak szukam koleżanki, która gra, lubi grać w gry mmo i nie tylko. Dlaczego koleżanki nie wiem po prostu chciałbym złapać jakiś kontakt zawsze lepiej mi się było dogadać z płcią przeciwną, a ponieważ nie mogę znaleźć wiernej kompanki tworzę temat na forum. Pomyślałem że może czemu nie :D Wiem że to może głupie ale co tam a może trafi się jakaś fajna osoba kto wie. Pozdrawiam