witam poszukuje polskiej gildi albo kilku osob do wspolnej gry zwiedzania zarabiania kasy WvW oraz wspolne pomocy na servie gunnar's hold moj main 80 lvl thief moge zaczac tez w sumie grac od nowa bo w Party zawsze razniej oczywiscie gildia tez bardzo bedzie mi odpowiadal jak ktoras przyjmie mnie pod swoje skrzydal
Witam poszukuje
a na tym servie niema na WvW Francuzów chodzi mi czy nie walczycie z Fr. bo jak nie to mogę przejść na ten serv i jeszcze sprawa jak na WvW sobie radzicie bo teraz szukam serv. bez Fr. bo to jest kpina że mają Kanadyjczyków i w nocy napieprzają bo u nich jest dzień i po 90% mapy mają ...
no trzaskamy isie z FR powiem jak ludzie z gunnara chca to potrafia bylismy prawie 1 teraz troche sytuacja sie odwrocila ale ogolnie jak sie ekipa zleci to jak idzemy jak burza chociaz ja nie jestem za tym zeby latac ze wszystkimi tylko biega i przejmowac campy
moj nick Wezyr we dwoch zaczniemy potem zapiemy sie do gildi i bedzie dobrze
dodaj mnie na skype endriu1229
ja jeszcze moge zagrac z wami
witam poszukuje polskiej gildi albo kilku osob do wspolnej gry zwiedzania zarabiania kasy WvW oraz wspolne pomocy na servie gunnar's hold moj main 80 lvl thief moge zaczac tez w sumie grac od nowa bo w Party zawsze razniej oczywiscie gildia tez bardzo bedzie mi odpowiadal jak ktoras przyjmie mnie pod swoje skrzydal