Witam poszukuje

witam poszukuje polskiej gildi albo kilku osob do wspolnej gry zwiedzania zarabiania kasy WvW oraz wspolne pomocy na servie gunnar's hold moj main 80 lvl thief moge zaczac tez w sumie grac od nowa :) bo w Party zawsze razniej oczywiscie gildia tez bardzo bedzie mi odpowiadal jak ktoras przyjmie mnie pod swoje skrzydal :)

a na tym servie niema na WvW Francuzów chodzi mi czy nie walczycie z Fr. bo jak nie to mogę przejść na ten serv i jeszcze sprawa jak na WvW sobie radzicie bo teraz szukam serv. bez Fr. bo to jest kpina że mają Kanadyjczyków i w nocy napieprzają bo u nich jest dzień i po 90% mapy mają ...

no trzaskamy isie z FR powiem jak ludzie z gunnara chca to potrafia bylismy prawie 1 teraz troche sytuacja sie odwrocila ale ogolnie jak sie ekipa zleci to jak idzemy jak burza :D chociaz ja nie jestem za tym zeby latac ze wszystkimi tylko biega i przejmowac campy :) moj nick Wezyr we dwoch zaczniemy potem zapiemy sie do gildi i bedzie dobrze :) dodaj mnie na skype endriu1229

ja jeszcze moge zagrac z wami

witam poszukuje polskiej gildi albo kilku osob do wspolnej gry zwiedzania zarabiania kasy WvW oraz wspolne pomocy na servie gunnar's hold moj main 80 lvl thief moge zaczac tez w sumie grac od nowa :) bo w Party zawsze razniej oczywiscie gildia tez bardzo bedzie mi odpowiadal jak ktoras przyjmie mnie pod swoje skrzydal :)