Witam wszystkich Swojego imienia nie chciałbym zdradzać. Wiek... cóż... wyda się z czasem. Chciałbym wam jednak tutaj powiedzieć o moich zainteresowaniach. Na www.mmorpg.org.pl siedzę od roku. Trochę komentarzy już tam nabazgroliłem. To tyle co do mojej dotychczasowej aktywności. Zainteresowania? Mmo i j. angielski (możecie nie wierzyć w to, że się tym interesuję, jednak po angielsku zacząłem mówić w wieku 6 lat. Było to "apple", "I like" i takie tam). Mmo w których zatrzymałem się na dłużej to oczywiście WoW, Silkroad (aż 2 lata), Cabal, 9dragons. Ogólnie lubię orientalne klimaty. Dlatego z ciekawości zapisałem się na karate. Aktualnie mam 4 Kyu (Drugi niebieski pas) i zamierzam zdać na 3 kyu (pierwszy brązowy). Zapewne was to nie interesuje. Ale lubię się chwalić
Taka moja natura, raczej nic tego nie zmieni. Dla mnie wiek drugiej osoby ma małe znaczenie. Wiadomo, że z dojrzalszą osobą łatwiej znajdzie się tematy. Lecz nie będzie mi przeszkadzała rozmowa nawet z osobą 10 lat młodszą. Ważne, by dało się z nią pogadać. To wszystko co tutaj napiszę o sobie
Mam nadzieję, że uda mi się dogadać z wami, i patrząc po postach i tematach, nie powinno to być trudne. Pozdrawiam wszystkich.
/Edit Zapomniałem dodać, że uwielbiam Gwiezdne Wojny i Wiedźmina (grę, książki, filmu nie widziałem)