Witam wszystkich jestem chaway z Zamiedzy, obok Półtuska, Radomia i Sosnowca. Jako że jestem na tym forum od 3 lat nie przywitałem się jeszcze. Więc witamy was wszystkie gimbusy, placki i rosomaki. Mam kilka lat, ale wystarczy żebym umiał pisać trochę. Kocham zachoda słońca, piękne bukiety kwiatów oraz spacer po parku o północy w środku Pragi z koszulką "Jestem z Sosnowca".
Jestem osobą skromną, znana na TS z mojej elokwencji i rozezania we wszystkich tematach. Lubię hardcorow expić w mmo, bo co się liczy jak nie lvl. Uwielbiam rozmawiać z Fujivarem ponieważ wtedy czuję się mądrzejszy. Jestes bardzo spokojną osobą, lubię siedzieć w kącie koło kominka.
Gram w Tibie, mój knight ma 10 lvl axa i 30 lvl sworda ale ćwicze teraz Magic LVL. Także gram w Metina 2 mam tam body warriora lvl 15 ale się staram bo hardcorowo ekspie. Zawszę chciałem dołączyć do jakiegoś gamingu ale ludzie mnie nie lubią.
Lubię pisać książi i opowiadania, jestem romantykiem i uwielbiam śpiewać muzykę insturmentalną szczególnie Mozarta, Bethoovena, Chopina i oczywiścię Peje podczas godzin szczytowania na TS.
Dużo ludzi mnie lubi, szczególnie na ts ponieważ mam tam dużo kolegów i dobrze się rozumiemy w kwestiach prawicowych jak mój idol Korwin-Mikke.
Wystraczy już tego, wystraczająco obnażyłem swoją duszę dla was, mam nadzieję że przyjemiecie mnie w to piękne, słodkie, humorystyczne grono użytkowników tego forum i będziemy życ w harmonii i szczęściu do końca życia jak w My Little Pony.