Witam towarzysze

Czytam to forum od końca 2007 ale posiadam poważnie spóźniony zapłon spowodowany przez najświętszą Marie.

Postanowiłem narazie odpocząć od tego ciężkiego sportu i będę teraz nadrabiał posty.

Jestem Krzysztof i mam 18 lat.

Od dawna szukam nowatorskiej gry i od chyba roku byłem na każdej CB więc nie wymieniam.

Jednak sporo czasu poświęciłem L2, MU oraz metinowi, który wbrew pozorom był dobrą grą.

Także jeszcze raz dobry dzień i obiecuje starać się pisać w miarę mądre posty.

Witka towarzyszu.

Ave Maria !

ps Kebra spać !

Witamy ^^

Witam!,

Widzialem, ze grasz w AIKA moze sie spotkamy?? :P

Witam miłego spamu :D

Witam!,Widzialem, ze grasz w AIKA moze sie spotkamy??

no zeby tak od razu na randke go ?

btw. yo : )

Cześć. Miłego pisania na forum. :)

Mój imiennik ^^ witaj.

Yo yo :D Powodzenia na forum , mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z ostatnim 'przybyszem' ^^

Lepiej nie nadrabiaj. Po prostu pisz sensownie, bo błędy i tak Ci będę wytykał...

Ave! Znajdź mi kota!

Jak koledzy pisali - nie nadrabiaj, tylko pisz gdy trzeba.

Witam.

Twoje socrealistyczne przywitanie mi się nie spodobało :)

Dziękuje za przywitatnko i nie martwcie się nie będę nabijał postów gdyż wyznaje zasadę

jakości a nie ilości choć czasami mogę być dość gadatliwy.

Sork ale z nawyku pisze trochę sarkastycznie.

Z nawyku również nie stosujesz przecinków i nie sprawdzasz, co napisałeś? Sarkastycznie? Zobaczymy. -Slod

Priviet komrad!

Ahoj marynażu.

Witaj pingwinie.

Siemaa byku.

Halo!

Nie ważne jak, byle by było.

yO też gram w Aikę ale nie zaproszę na randkę jak tam kolega wyżej wspomniał :rolleyes: .

Jak byś chciał ze mną popykać pisz do Detthray PVE ;).

Witam cię.

Siiiema , miłego spamingu

Na randkę się raczej nie wybieram xD ale chętnie popykam.

Czytam to forum od końca 2007 ale posiadam poważnie spóźniony zapłon spowodowany przez najświętszą Marie.

Postanowiłem narazie odpocząć od tego ciężkiego sportu i będę teraz nadrabiał posty.

Jestem Krzysztof i mam 18 lat.

Od dawna szukam nowatorskiej gry i od chyba roku byłem na każdej CB więc nie wymieniam.

Jednak sporo czasu poświęciłem L2, MU oraz metinowi, który wbrew pozorom był dobrą grą.

Także jeszcze raz dobry dzień i obiecuje starać się pisać w miarę mądre posty.