Witam Was

Witam, nazywam się Grzegorz, niektórzy mówią do mnie Telos, czemu ? ksywka z gier mmo. Mieszkam w województwie opolskim a mianowicie w Kędzierzynie-Koźlu. Mam 15 lat, interesuję się historią, chociaż nie wiem czy będę z nią wiązał przyszłości, lubię zagrać w siatkówkę oraz oczywiście w gry, głównie mmorpg. Nie lubię o sobie pisać więc na tym skończę. Mam nadzieje, że nie będę wam sprawiał problemów, i będzie mi tutaj dobrze się pisało.

Witamy! :D

Sie sie mano :P

Siemano, niezłe wdziano! :)

elo elo 3 2 0 :)

Witamy!

HEJKAAAAAAAAAAAA oj CapsLock :)

Cześć, mam nadzieje że wiesz, by być fajnym, bo inaczej nie masz zycia na forum?

Kaput stary, umarł w butach jak sie nie ogarniesz.

Ale nikt nic nie wie, wiesz?

Pan Volgerd ma racje.

Możesz byc albo fajny, albo byc świrem, albo pałer rendzersem.

Ja jestem pałerem. Nara ziomy, zordon wzywa niech pałer będzie z wami.

Siema. Miłego pisania na forum.

Witam serdecznie. Nie przejmuj się Volgerdem i Warcraftem, większość ludzi na tym forum jest normalna ;p

Witam serdecznie. Nie przejmuj się Volgerdem i Warcraftem, większość ludzi na tym forum jest normalna ;p

No to dobrze bo już się obawiałem :D.

Yo! I pamiętaj, że "normalność" to pojęcie względne ;)

Siemka kolego.

Siemka! Xd

No to dobrze bo już się obawiałem .

No to nie masz życia na forum.

>.>

Witam, nazywam się Grzegorz, niektórzy mówią do mnie Telos, czemu ? ksywka z gier mmo. Mieszkam w województwie opolskim a mianowicie w Kędzierzynie-Koźlu. Mam 15 lat, interesuję się historią, chociaż nie wiem czy będę z nią wiązał przyszłości, lubię zagrać w siatkówkę oraz oczywiście w gry, głównie mmorpg. Nie lubię o sobie pisać więc na tym skończę. Mam nadzieje, że nie będę wam sprawiał problemów, i będzie mi tutaj dobrze się pisało.