Witam witam

witam wszystkich mam na imię Rafał i mam 14 lat interesuje się głównie komputerami(ich części sposób działania i inne),lubię grać w gry rpg ale wole FPS mam prawie wszystkie gry za sobą te darmowe i te płatne,jak ktoś chce pograć to pisać na PW aktualnie gram w black opsa ale mogę też pograć w coś innego

przepraszam za wszelkie błędy jakie popełniłem i mam nadziej że przyjmiecie mię z otwartymi dłońmi lecz jestem tu już długo

mod_ico.png
No bez jaj, zmniejszyłem czcionkę trochę, bo tamta była nieprzyjemna - Kubox

...przyjmiecie mniE... Nie wiem czy była potrzeba robienie takich dużych liter pod koniec. Zdanie się wielką literą rozpoczyna. Kilka "ę" nie ma ale to szczegół. Mało o sobie napisałeś.

Witam

yoł B)

Witaj

cześć ^ ^

No wiem że mało napisałem bo tak to nic nierobie tylko gram i uczę się a czasem zobaczę jakiś film. Przychodzę ze szkoły nauka i tak przez cały tydzień jedynie jeszcze dzisiaj se pogram bo rekolekcje mam.Jedynie co robię to naprawiam drugi komputer z starym i witam wszystkich i przepraszam za ta dużą czcionkę

Witam ;)

witam wszystkich mam na imię Rafał i mam 14 lat interesuje się głównie komputerami(ich części sposób działania i inne),lubię grać w gry rpg ale wole FPS mam prawie wszystkie gry za sobą te darmowe i te płatne,jak ktoś chce pograć to pisać na PW aktualnie gram w black opsa ale mogę też pograć w coś innego

przepraszam za wszelkie błędy jakie popełniłem i mam nadziej że przyjmiecie mię z otwartymi dłońmi lecz jestem tu już długo

mod_ico.png
No bez jaj, zmniejszyłem czcionkę trochę, bo tamta była nieprzyjemna - Kubox