Witam, witam

Z racji że przebiłem próg 300 postów (w potwornie szybkim czasie, bez dostania ostrzeżenia nawet raz, za co zrobię sobie medal z ziemniaka), postanowiłem w końcu przywitać się z wami, bo owa formalność wypadła mi z głowy.

Część z was ma o mnie zdanie, inni je sobie wyrobią, choć najlepiej jestem chyba znany z wiedzy o szerokiej gamie mmo (patrz: dział "szukam mmo").

Takoż, witam!

Siema, miło poznać ;)

Witam!

choć najlepiej jestem chyba znany z wiedzy o szerokiej gamie mmo (patrz: dział "szukam mmo").

Wiem od teraz ,że jesteś skromny :)

Witamy w "zacnym" gronie społeczności mmorpg.org.pl :P

Witaj, Kam.

Jak już temat zakładasz to mogłeś się rozpisać o sobie. Daj się dotknąć!

Wiem od teraz ,że jesteś skromny

Jak mało kto~! :PB)

Daj się dotknąć!

Wybacz, nie znam cię ^ ^"

Jak już temat zakładasz to mogłeś się rozpisać o sobie.

Nie jestem w tym dobry, ale na pytania odpowiem.

Siemanko. ;]

Witaj :P

Siema. Faktycznie mógłbyś się troche opisać, ale Twój temat ;D. A z ciekawości dużo tytułow już przerobiłeś? W którymś osiągnełeś coś pro? Pochwalta sie skromny człowieku.

dużo tytułow już przerobiłeś

Wakfu, Dofus, Ragnarok, Metin2, Tibia, World of Warcraft, Shaya online, Lineage 2, Lineage, Allods Online, Mabinogi, Maple Story, Atlantica Online, GetAmped2, Cosmic Brake, Dark Eden, Leangue of Legends, 9Dragons, Bots, ExTeel, GhostX, Grand Chase, Elsword, Requiem: Bloodymare, WindSlayer, Dungeons and Fighters, Rumble Fighter, Lost Saga, Uncharted waters online, La Tale, Dragonica, Soul Masters, Air Rivals, Dark Prophecy, Dynasty Warriors Online, Shin Megami Tensei Imagine Online, Osu!, Flyff, Heroes in the sky, Sword of the new World, Zero Online, Luminary Rise of Goonzu, Gunz: The Duel, WarRock, Red Stone, Rakion, Company of Heroes Online, HoM&M:O i multum które wypadło mi z głowy.

W którymś osiągnełeś coś pro?

Myślę że najwięcej w DWO i RO :D No i w LoLu, bo spokojnie daję radę w grach z wyższymi poziomami B)

No i w LoLu, bo spokojnie daję radę w grach z wyższymi poziomami

Hehe... Jeżeli są jeszcze jakieś wyższe poziomy to wszystko przed Tobą ^^

A wracając do meritum: Witaj :D

Mówiąc RO masz na myśli Ragnarok'a?

Głupi DP faul... Usuńcie plox.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Nie usunę! mam dowód iż spamujesz double! - Salek :*

Witaj

Perm dla redaktora za to że dał dubla, i to najpewniej przypadkiem (patrz: prosi o jego usunięcie)? O.o Widziałem osoby na forum bardziej godne tego typu nagrody za kolekcję warnów.

mod_ico.png
Spokojnie, to tylko dziwne poczucie humoru Salka - Kubox

Tak, RO to skrót od Ragnarok Online. Ale już tego nie odczytasz, R.I.P

Z racji że przebiłem próg 300 postów (w potwornie szybkim czasie, bez dostania ostrzeżenia nawet raz, za co zrobię sobie medal z ziemniaka), postanowiłem w końcu przywitać się z wami, bo owa formalność wypadła mi z głowy.

Część z was ma o mnie zdanie, inni je sobie wyrobią, choć najlepiej jestem chyba znany z wiedzy o szerokiej gamie mmo (patrz: dział "szukam mmo").

Takoż, witam!