Tak, też to lubię.
Witam wszystkich :D
Co ty koleś pieprzysz że Darth Vader nie istnieje ?!
Yoda jest mitem- podpisuję się do tego !
lubisz siedzieć tak cały czas przed kompem i nie mieć zycia prywatnego, powodzenia na przyszłość. A w ogóle to dla wszystkim takim hejterem jesteś, czy tylko dla nieznajomych? Niech zgadnę przez neta pudzian a w realu pies rasy york. Znam takich i powiem ci ze niczym mi nie imponujesz.
WujcioManson - Piwo dla Ciebie !
Siquel - Po prostu aktualnie teraz się nudzę, zimno na dworze to gdzie ja będe łaził
Hmmmm rozumiem cię, jest ciemno, usiadłeś zmęczony do kompa, patrzysz o jakaś inteljigenta forma życia "może bym z nią popisął" nie martw się każdy musi czasami się dowartościować rozmawiając z kimś iteljigentiejszym. Dobra nie bedę się znirzał do twojego poziomu więc ide spać.
jakaś inteljigenta forma życiakimś iteljigentiejszym.nie bedę się znirzał.
uh... co do tego, że Vader nie istnieje. To powiem, że twoja ortografia chyba też umarła >.<
co do tematu...
Hmmmm rozumiem cię, jest ciemno, usiadłeś zmęczony do kompa, patrzysz o jakaś inteljigenta forma życia "może bym z nią popisął" nie martw się każdy musi czasami się dowartościować rozmawiając z kimś iteljigentiejszym. Dobra nie bedę się znirzał do twojego poziomu więc ide spać.
Ha ha ale offtop zrobiliście.
I kogo Ty tutaj nazywasz hejterem ( hejter - wtf, kto to wymyślił!?)?
hejter jest to tytuł nadawany osobom na YT kiedy minusują ci wszystkie filmy, walą dziwne komentarze, wyzywają cię itp.
I kogo Ty tutaj nazywasz hejterem ( hejter - wtf, kto to wymyślił!?)?
Ja hejterem?! popatrz na swój avatar to dopiero krzywda dla narodu
Nie lubię zwracać uwagi ale... wpadłeś na forum, przywitałeś się i zaczęły się jakieś dziwne zgrzyty. Ktoś powinien odpuścić bo robi się niezdrowo.
Nie moja wina, że trafiłem na jakiegoś kolesia, który od razu zaczął się smiać z kogoś
Kto tu się z kogoś śmieje ?
Kto tu się z kogoś śmieje ?
No właśnie, kto ?
Yoda i tak zginął, więc jestem za Vaderem
Z tego co mi wiadomo to Vader też zdech ;]
a co do ciebie Aeth to ty śmiałeś się ze mnie ;]
A co Ty śmiać się z siebie nie umiesz? A btw on się z Ciebie nie śmiał.
Masz cos do mojego avatara?
No troche
Yo, jestem Siquel (dla przyjaciół Saquel xD) mam hmmm około 2000 lat, jestem starożytnym magiem z czasów kiedy to magowie rządzili ziemią.
PS. tak jestem po****ny