Yo, jestem Siquel (dla przyjaciół Saquel xD) mam hmmm około 2000 lat, jestem starożytnym magiem z czasów kiedy to magowie rządzili ziemią.
PS. tak jestem po****ny
Yo, jestem Siquel (dla przyjaciół Saquel xD) mam hmmm około 2000 lat, jestem starożytnym magiem z czasów kiedy to magowie rządzili ziemią.
PS. tak jestem po****ny
Witaj magu ze starożytnych czasów, pokaż nam swoje towary, oraz umiejętności które posiadasz, a na pewno przyjmiemy Cię do grupy, jako ranged mage - dzięki czemu wygramy świetne bitwy. Tak jestem doskonały strategiem Sun Li, również z przed czasów starożytnych.
Na poważnie. Witamy w gronie kolejnego "debila"
xD słowo "debil" mogłeś napisać normalnie bo:
a) mnie trudno obrazić
często sam tak do siebie mówię xD
c)hmmm chyba jednak troche przesadziłem z tą mową xD
Witaj magu ze starożytnych czasów, pokaż nam swoje towary, oraz umiejętności które posiadasz, a na pewno przyjmiemy Cię do grupy, jako ranged mage - dzięki czemu wygramy świetne bitwy. Tak jestem doskonały strategiem Sun Li, również z przed czasów starożytnych.Na poważnie. Witamy w gronie kolejnego "debila"
Patrzta na niego. Świeżak, a już na wielkiego mędrca forum się mianował.
Witam z nadzieją, że jesteś dojrzałym graczem.
Siemasz
Dojrzałym jak najbardziej i spoko chociaż mój pierwszy post nie był za ciekawy xD to reszta będzie normalna
Siema siema. ;]
Siemka!
Witaj magu ze starożytnych czasów, pokaż nam swoje towary, oraz umiejętności które posiadasz, a na pewno przyjmiemy Cię do grupy, jako ranged mage - dzięki czemu wygramy świetne bitwy. Tak jestem doskonały strategiem Sun Li, również z przed czasów starożytnych.Na poważnie. Witamy w gronie kolejnego "debila"
Jak ty jesteś Sun Li to ja chce być Chai Ka
Dojrzałym jak najbardziej i spoko chociaż mój pierwszy post nie był za ciekawy xD to reszta będzie normalna
Git, bo zaczyna mnie irytować tsunami dzieciaków.
Ave Szatan !
I ja sie dorzuce ! Bry w tym zakreconym jak zakretka gronie forumowiczow, ktorzy lubia czasami potrollowac i pohejtowac
@up
To miało być śmieszne?
@Topic
Witamy w naszym gronie ^^
@upTo miało być śmieszne?@TopicWitamy w naszym gronie ^^
A powiedz kurde, że to nie prawda ? Stary, przejrzyj Shoutboxa (Sprawa z GoodIdiot i DickSell) Piekna akcja, smialem sie czytajac to
Aeth w hmmm hejter tak to się nazywa? No nie ważne no to dalej, Aeth w hejtera się bawisz?
Aeth w hmmm hejter tak to się nazywa? No nie ważne no to dalej, Aeth w hejtera się bawisz?
Przeciez ja tu nikogo nie hejtuje
Ja sie skromnie nabijam tylko
pamiętasz co mówił mistrz Yoda (jeśli nie to już mówie):
żart prowadzi do nabijania
nabijanie prowadzi do hejtingu
hejting prowadzi do złości
złość prowadzi do schakowania konta
shakowanie konta prowadzi do policji
policja prowadzi do więzienia
więzienie prowadzi do twojej przyszłości tak na przyszłość ;]
Pamiętasz co mówił Darth Vader (jeśli nie to już mówie):
żart prowadzi do śmiechu(czasami tak nie jest:
nabijanie do wielkiego śmiechu
hejting nie jest zły
trollowanie trochę zaśmieca forum
złość jest fuj
jak się ściaga różne pliki<> z keyloggerami to konto hackują TOBIE!
policja żadko zajmuję się sprawami zhackowanych kont wirtualnych
Nie idę do więzienia więc jestem free ~!
Teraz TY ~!
Darth Vader nie istnieje -.-''
W mojej głowie jest, najważniejsze. Dla mnie Yoda jest mitem ~!
czy ty no-life'isz co minute odpisujesz? o.0