Witam wszystkich graczy

[center:30d4d33bfb]Witajcie[/center:30d4d33bfb]

A więc przedstawię się na tyle byście wiedzieli z kim można sobie pogawędzić.

Zwą mnie NightShadow(Cieniem Nocy)i jestem władcą największej polskiej Gildi(klanu)zwanej Gothic Palladins i należącej do Rycerstwa Palladynów składającego się w Polsce z kilkunastu klanów w różnych grach.Ci którzy grywają w polskie gry z pewnością będą mieli pojęcie o mnie.

Za młodu gdy zaczynałem swą przygodę w tego typu grach,mówili na mnie skejt,gdyż najlepiej pasował do mnie tamtejszy nick,z czasem spoważniałem więc ksywka została zmieniona.

Pewien czas mojego życia spędziłem na testowaniu gier,no i kilkaset ich było.

Byłem także Modernatorem największego ówczesnego serwisu emulacyjnego.

W Polskich grach zazwyczaj znają mnie właśnie jako osobę prowadzącą Palladynów a także gracza który pomaga w rozwoju gry.Wiele mogę sobie przypisać,ale to tylko temat do przedstawienia się ,to nie będę aż tak się rozpisywał ;-) .

A zapomniałem o najważniejszym.

Mam na imię Krzysiek i liczę już sobie 18lat.

Cześć, cześć. Zostań tu jak najdłużej itd. itp.

hahahahahhahaahahahah to tak na poczatek

czesc.

Tak samo Witam Cię - JoŁ.

[center:df2803b2b5]Witajcie[/center:df2803b2b5]A więc przedstawię się na tyle byście wiedzieli z kim można sobie pogawędzić.Zwą mnie NightShadow(Cieniem Nocy)i jestem władcą największej polskiej Gildi(klanu)zwanej Gothic Palladins i należącej do Rycerstwa Palladynów składającego się w Polsce z kilkunastu klanów w różnych grach.Ci którzy grywają w polskie gry z pewnością będą mieli pojęcie o mnie.Za młodu gdy zaczynałem swą przygodę w tego typu grach,mówili na mnie skejt,gdyż najlepiej pasował do mnie tamtejszy nick,z czasem spoważniałem więc ksywka została zmieniona.Pewien czas mojego życia spędziłem na testowaniu gier,no i kilkaset ich było.Byłem także Modernatorem największego ówczesnego serwisu emulacyjnego.W Polskich grach zazwyczaj znają mnie właśnie jako osobę prowadzącą Palladynów a także gracza który pomaga w rozwoju gry.Wiele mogę sobie przypisać,ale to tylko temat do przedstawienia się ,to nie będę aż tak się rozpisywał ;-) .

Siema.... i o jakich gra mowa?

No witam Cię NightShadow... zostań jak najdłużej na tym forum...

Mam nadzieję że ten jednorazowy spam nikomu nie przeszkodzi ;).

A więc chodzi o Duela,Margonem i My Fantasy.

Ps.Polecam moje poradniki

[center:30d4d33bfb]Witajcie[/center:30d4d33bfb]

A więc przedstawię się na tyle byście wiedzieli z kim można sobie pogawędzić.

Zwą mnie NightShadow(Cieniem Nocy)i jestem władcą największej polskiej Gildi(klanu)zwanej Gothic Palladins i należącej do Rycerstwa Palladynów składającego się w Polsce z kilkunastu klanów w różnych grach.Ci którzy grywają w polskie gry z pewnością będą mieli pojęcie o mnie.

Za młodu gdy zaczynałem swą przygodę w tego typu grach,mówili na mnie skejt,gdyż najlepiej pasował do mnie tamtejszy nick,z czasem spoważniałem więc ksywka została zmieniona.

Pewien czas mojego życia spędziłem na testowaniu gier,no i kilkaset ich było.

Byłem także Modernatorem największego ówczesnego serwisu emulacyjnego.

W Polskich grach zazwyczaj znają mnie właśnie jako osobę prowadzącą Palladynów a także gracza który pomaga w rozwoju gry.Wiele mogę sobie przypisać,ale to tylko temat do przedstawienia się ,to nie będę aż tak się rozpisywał ;-) .

A zapomniałem o najważniejszym.

Mam na imię Krzysiek i liczę już sobie 18lat.