Witam wszystkich to moj 1 temat wiekszy

Zachęcam wszystkich do gry więc możemy się złączyć w 1 polska gildie lub łączmy się w grze abyśmy miel co robi pisać na pw lub na gg jestem prawie zawsze:) pisać kto chętny do gry lub kto gra i gdzie wiec mam nadzieje ze damy rade coś z tego uzyskać możecie pisać tez swoje propozycje

Ci którzy graja już lub maja zamiar wpisać się tu w temat zbijemy się jakoś w grupkę

Szukam tez ekipy do LOCO by założyć gildie

ja tez mysle ze cos mozna by pograc w wiekszej tylko czy to sie uda grupie a tak pozatym to gratuluje tematu jak na pierwszy raz to super

szacun ziomq

ja tez mysle ze cos mozna by pograc w wiekszej tylko czy to sie uda grupie a tak pozatym to gratuluje tematu jak na pierwszy raz to super szacun ziomq

widze ze mało chętnych więc temat zamykam

Aktualizacja szukam osoby chętne do dołączenia lub zrobienia gildi w LOCO pisac na gg lub PW

mod_ico.png
Nie pisz postów jeden pod drugim, używaj opcji 'Edytuj' - Cree

Zachęcam wszystkich do gry więc możemy się złączyć w 1 polska gildie lub łączmy się w grze abyśmy miel co robi pisać na pw lub na gg jestem prawie zawsze:) pisać kto chętny do gry lub kto gra i gdzie wiec mam nadzieje ze damy rade coś z tego uzyskać możecie pisać tez swoje propozycje

Ci którzy graja już lub maja zamiar wpisać się tu w temat zbijemy się jakoś w grupkę

Szukam tez ekipy do LOCO by założyć gildie