Witam wszystkich

Witam wszystkich. Więc zacznę od tego że mam 15 lat. Na imię mam Robert. Interesuję się artylerią wojskową , pancerzami wojskowymi , Czołgami , Samolotami typu F-16. Jeśli chodzi o ,,zawód'' wojskowy to najbardziej preferuje strzelectwo wyborowe (snajperstwo). Czyli ogólnie interesuję się wojskiem. W grach MMO też nie grzeszę jeśli chodzi o moje zainteresowanie , ponieważ w 90 % pykam w FPS'y. Oczywiście jako snajper. Nie ma tak naprawdę gry MMOFPS w którą nie pykałem i ciągle oczekuję na ,,świeże'' gierki. Lubię także pisać opowiadania (najbardziej horrory). Mam już 10 opowiadań , i to sporych , na komputerze. Jak ktoś by chciał sobie przeczytać to napiszcie na PW swój e-mail , a z chęcią prześlę opowiadanie. Może to dziwne ale bardzo lubię się bać. Gry typu Penumbra , Condemned , Obscure , Obscure 2 i inne gry gatunku Horror są już moje. To tyle tak naprawdę. Mam nadzieję że mnie polubicie i będzie nam się razem dobrze pracować na stronce. Pozdrowienia

Witaj, grasz aktualnie w jakiegoś mmofps'a? Moglibyśmy razem popykać :P

Witam. Chętnie przejrzę Twoje opowiadania:) Jakbyś mógł wysłać to wal: janmariaawaria@gmail.com

Dlaczego wojsko?

Dlaczego wojsko?

Bo ma inną psyche niż większość.

Czyli ze chce zabijac ludzi?

Nie może lubi dyscypline i adrenaline w jednym.

PS.Welcome

Acha jak chcesz się nieźle przestraszyć to zagraj w amnesia the dark descent

http://www.youtube.com/watch?v=JEHPwAvrc_U

Nie no, tak tylko pytam, bo jak ktos pisze, ze lubi czolgi, mysliwce, bron ogolnie i strzelectwo wyborowe, to tak sie tylko zastanawiam, co kogos w tym kreci. Bo nie ma co ukrywac, ale bron wojskowa jest do zabijania, dlatego zapytalem "dlaczego wojsko". Chyba ze chodzi o zabawe, jak asg czy strzelanie sportowe : ).

Slotek mam nadzieje że zamachu na Libie nie planujesz. Chociaż to byłoby coś...

Nie , nie. Na zamach na Libię akurat nie mam ochoty. A co do zainteresowania wojskiem to rzeczywiście , chyba mało osób ma takie zainteresowania w Polsce.

Witaj, grasz aktualnie w jakiegoś mmofps'a? Moglibyśmy razem popykać

Jeśli chodzi o FPS'y , to aktualnie mam przerwę , ponieważ : na Cross Fire co wbijałem do gry to dostawałem kicka za ,,hackerstwo'' (raczej pro snajperstwo ale to już inna bajka) Warrock mnie interesował ale jak zobaczyłem jak ludzie potrafią naprawdę hackować , to przestałem grać. Czekam raczej aż dodadzą jakiś Update lub nową gierkę aby wypróbować.

Co jakiś czas gram w Project Blackout lub Wolfenstein - Enemy Territory.

PS. Przepraszam za spam , ale nie umiem jeszcze w jednym poście napisać do jednej osoby a potem zacytować post drugiej osoby. Nauczę się tego jak najszybciej , aby nie spamować w tematach

mod_ico.png
Kiedy odpisujesz na posty, to na samym dole jest okno, w ktorym wiadomosci innych userow. Mozesz kopiowac, cytowac i robic co tylko chcesz.-Dzz'

Może w A.V.A pograj =) świetny mmofps ; p

Witaj Witaj :D

Heloouuu.Nawet nie wiesz jakie masz szczescie, ze Sir Landrynus cie przywital.

Witam.

witam może kiedyś razem w jakiegoś FPSA se pogramy

Witam wszystkich. Więc zacznę od tego że mam 15 lat. Na imię mam Robert. Interesuję się artylerią wojskową , pancerzami wojskowymi , Czołgami , Samolotami typu F-16. Jeśli chodzi o ,,zawód'' wojskowy to najbardziej preferuje strzelectwo wyborowe (snajperstwo). Czyli ogólnie interesuję się wojskiem. W grach MMO też nie grzeszę jeśli chodzi o moje zainteresowanie , ponieważ w 90 % pykam w FPS'y. Oczywiście jako snajper. Nie ma tak naprawdę gry MMOFPS w którą nie pykałem i ciągle oczekuję na ,,świeże'' gierki. Lubię także pisać opowiadania (najbardziej horrory). Mam już 10 opowiadań , i to sporych , na komputerze. Jak ktoś by chciał sobie przeczytać to napiszcie na PW swój e-mail , a z chęcią prześlę opowiadanie. Może to dziwne ale bardzo lubię się bać. Gry typu Penumbra , Condemned , Obscure , Obscure 2 i inne gry gatunku Horror są już moje. To tyle tak naprawdę. Mam nadzieję że mnie polubicie i będzie nam się razem dobrze pracować na stronce. Pozdrowienia