Siema, mam na imię Adrian, lat mam naście, interesuję się sztukami walki[i tym podobne], mmo i oczywiście niczym więcej. W mmo zacząłem grać jakieś 10 lat temu, pierwsza gra TIBIA, FOREVER! Siedzę na tym forum już od ponad roku, może 2, nie chciało mi się zakładać konta i udzielać, tak samo nie chciało mi się przedstawiać, jakie to życie nudneeee, tak więc witam i zapraszam do nabijania postów, JOŁ!
Witam wszystkich
grałeś w MU Online na serwerze dark stars?
Masz naście lat i zacząłeś gre 10 lat temu. Całkiem młodo chyba, że nascie znaczy 18/19
W
i
t
o
M
!
grałeś w MU Online na serwerze dark stars?
Grałem na wielku serwerach MU, ale wątpię bym grał akurat na tym.
Oczywiście dzięki za powitanie[żeby nie było offtopu xD]
Witamy Miłego gromadzenia warnów w naszej społeczności
Eloszka!
Cześć
Nie za późno trochę na przywitanie?
siema....tylko mam male pytanie jakas moda zrobila sie na to przedstawianie? czy nabijacie posty....bo przedstawac sie jak ma sie juz 200+ postow to troche....
Temat został zamknięty. Powód: Za pozno na powitania.
Temat został zamknięty. Powód: Za pozno na powitania.
Siema, mam na imię Adrian, lat mam naście, interesuję się sztukami walki[i tym podobne], mmo i oczywiście niczym więcej. W mmo zacząłem grać jakieś 10 lat temu, pierwsza gra TIBIA, FOREVER! Siedzę na tym forum już od ponad roku, może 2, nie chciało mi się zakładać konta i udzielać, tak samo nie chciało mi się przedstawiać, jakie to życie nudneeee, tak więc witam i zapraszam do nabijania postów, JOŁ!