Witam wszystkich

Siema, mam na imię Adrian, lat mam naście, interesuję się sztukami walki[i tym podobne], mmo i oczywiście niczym więcej. W mmo zacząłem grać jakieś 10 lat temu, pierwsza gra TIBIA, FOREVER! Siedzę na tym forum już od ponad roku, może 2, nie chciało mi się zakładać konta i udzielać, tak samo nie chciało mi się przedstawiać, jakie to życie nudneeee, tak więc witam i zapraszam do nabijania postów, JOŁ!

grałeś w MU Online na serwerze dark stars?

Masz naście lat i zacząłeś gre 10 lat temu. Całkiem młodo :Dchyba, że nascie znaczy 18/19

W

i

t

o

M

!

grałeś w MU Online na serwerze dark stars?

Grałem na wielku serwerach MU, ale wątpię bym grał akurat na tym.

Oczywiście dzięki za powitanie[żeby nie było offtopu xD]

Witamy :) Miłego gromadzenia warnów w naszej społeczności :P

Eloszka!

Cześć

Nie za późno trochę na przywitanie?

siema....tylko mam male pytanie jakas moda zrobila sie na to przedstawianie? czy nabijacie posty....bo przedstawac sie jak ma sie juz 200+ postow to troche....

Temat został zamknięty. Powód: Za pozno na powitania.

Temat został zamknięty. Powód: Za pozno na powitania.

Siema, mam na imię Adrian, lat mam naście, interesuję się sztukami walki[i tym podobne], mmo i oczywiście niczym więcej. W mmo zacząłem grać jakieś 10 lat temu, pierwsza gra TIBIA, FOREVER! Siedzę na tym forum już od ponad roku, może 2, nie chciało mi się zakładać konta i udzielać, tak samo nie chciało mi się przedstawiać, jakie to życie nudneeee, tak więc witam i zapraszam do nabijania postów, JOŁ!