Witam wszystkich!

Otóż nie mogę się doczekać 31 lipca. Sami wiecie o co chodzi. I teraz sedno sprawy, nie mogę sie doczekać i chcę zagrać w Aiona, ale czy jeśli zacznę grać teraz będę mógł przenieść postać na serwer polski? (free metodą)

Myślisz, że ile osób przed Tobą zadało to samo pytanie? Przynajmniej 3 na tym forum.

Nie, nie będziesz mógł.

A płatną metodą będzie można?

Na 1235132124123415123% nie bedziecie mogli przenieść swojej postaci ŻADNĄ metodą więc skończcie te dure pytania... Jaki sens miałby nowy serwer gdyby od startu kosiły na nim postacie max lvl-owe? (Pytanie retoryczne jakby ktoś nie skumał)

A jak teraz ściągnę clienta to będę mógł ustawić polski serwer? Bo 31 lipca chciałbym zacząć grać bez tego ściągania :)

Raczej tak . o Ile nie zrobia czegos w stylu allodsa-osobny client gry dla polski

Tak na chłopski rozum, to klient powinien być ten sam - już teraz są w grze serwery nieanglojęzyczne.

Otóż nie mogę się doczekać 31 lipca. Sami wiecie o co chodzi. I teraz sedno sprawy, nie mogę sie doczekać i chcę zagrać w Aiona, ale czy jeśli zacznę grać teraz będę mógł przenieść postać na serwer polski? (free metodą)