Witam wszystkich z tego forum! Nazywam się Maks, mam 15 lat i idę do 3 gim. Trochę postów już napisałem(jakieś 10) ale nie miałem okazji się jeszcze przywitać. Tak więc gram w gry mmo odkąd pojawił się 3 chapter od RoM'a, jest to także moja pierwsza gra mmo lecz najwięcej czasu spędziłem przy moim nr.1 mmo czyli World of Warcraft. Grywam też w dote2 i czasem rankedy w lola. W przyszłości chciałbym pójść do technikum informatycznego i może zostać programistą. W wolnym czasie lubię sobie poskrobać coś na kartce jak np: http://tinypic.com/view.php?pic=2nrox2r&s=5 Pozdrawiam wszystkich z forum! (`・ω・´)”
Witam wszystkich ^^
Witam.Śliczny rysunek.^^
Witam.Śliczny rysunek.^^
Wielkie dzięki trochę się z nim męczyłem ale jakoś wyszedł xD
Cześć,Też narysuje cuś w paincie, może dodam jutro.
ZoltozX Czy to Ahri? ^^
Witamy Cie
Pozdrawiam Cię o Wielki . A tak całkiem serio. Witam na forum, i uwaga na trolli jako że ich tu pełno, lecz ogarnąć jest ich dość łatwo. Mimo wielu niedociągnięć, znaleźć można tu wielu fajnych ludzi tak więc myślę, iż całkiem miło spędzisz tu czas
ZoltozX Czy to Ahri? ^^
Tak to jest Ahri ;p Rysowałem ją dość dawno xD Mam nadzieję, że się podoba
Rysunek moim zdaniem przedni. Zawsze chciałem rysować lecz mym osiągnięciem zawsze był patyczak . Dlatego ZoltozX mam pytanie do ciebie. Czy "kaleka" artystyczny ma szanse nauczyć się rysować, czy raczej mu nie jest dane ?
Rysunek moim zdaniem przedni. Zawsze chciałem rysować lecz mym osiągnięciem zawsze był patyczak . Dlatego ZoltozX mam pytanie do ciebie. Czy "kaleka" artystyczny ma szanse nauczyć się rysować, czy raczej mu nie jest dane ?
Haha oczywiście że ma szansę sam jestem kaleką artystycznym ale jak widzisz trenując można coś osiągnąć. Jak chcesz się czegoś nauczyć o rysowaniu to polecam Ci ten kanał: youtube.com/user/markcrilley bardzo dużo z niego korzystam i myślę, że można dużo od niego wywnioskować, tak więc moim zdaniem da się nauczyć rysować tylko trzeba dużo ćwiczyć ;p
Witam. :>
witam ! czuj się zaszczycony będąc pozdrowionym przez samego MAGARA;p
mam nadzieje że u nas zagościsz na dłużej i dysponujesz jakaś inteligencją bo niestety ostatnio da się zauważyć spadek średniego IQ tego forum do liczby jedno cyfrowej...
są fenomeny takie jak ja ale jest ich mało ;pp

Edit wiem bije odemnie skromność
Cześć
Kolejny gracz WOW Witaj!
Siemanko !! Witam Cie bardzo serdecznie
Witam wszystkich z tego forum! Nazywam się Maks, mam 15 lat i idę do 3 gim. Trochę postów już napisałem(jakieś 10) ale nie miałem okazji się jeszcze przywitać. Tak więc gram w gry mmo odkąd pojawił się 3 chapter od RoM'a, jest to także moja pierwsza gra mmo lecz najwięcej czasu spędziłem przy moim nr.1 mmo czyli World of Warcraft. Grywam też w dote2 i czasem rankedy w lola. W przyszłości chciałbym pójść do technikum informatycznego i może zostać programistą. W wolnym czasie lubię sobie poskrobać coś na kartce jak np: http://tinypic.com/view.php?pic=2nrox2r&s=5 Pozdrawiam wszystkich z forum! (`・ω・´)”